Poate provoca probl de sanatate?
-
0 0Am auzit mai multe persoane(printre care si medici stagiari) cum ca fetele care isi incep viata sexuala mai tarziu(nu stiu ce inseamna mai tarziu) au dereglari hormonale din cauza asta sau ca ar creste riscul aparitiei cancerului de san sau ovar. Asha este?
-
Nu implica nici un fel de probleme. Nu am auzit nici un caz de genul asta. Atata timp cat iit incepi viata sexuala la varsta oarecum tanara, care poate fi de pana in 20 de ani (18,19,20) sau 20 si ceva de ani nu se intampla nimic rau. Mai important mi se pare cu cine ai un contact sexual, decat simplul fapt "sa-l ai". Deci eu cred ca depinde la fiecare cand isi gaseste un partener stabil si cand simte sa faca lucrul asta.
-
toate problemele muieresti au legatura cu hormonii si viata sexuala...cand o incepi...cu ce idei in tartacuta o incepi...care-i motivul pt. care-o incepi...etc...etc...
la nivel psihic + hipofiza+ nivel fizic incep modificarile...de aci...zbang...te-apuca toate...
plus...daca esti o fire mai nabadioasa, hormonii tai incep sa-si spuna cuvantul de la o varsta mai frageda...apoi pe la 18 ani ai chef de calareala, dar capul tau zice nu..si uite-asa incep bataliile organismului tau.
rezultatul e clar....ti-ai inceput viata sexuala...ti-ai dat drumul la toate energiile sexuale acumulate in ani de zile...si te-ai trezit cu tot organismul varza in 2 timpi si 3 miscari....
nu-i gluma...e purul adevar...
dar evident ca nu la toate femeile este la fel... io mi-s nimfomana de-a dreptul
si lucrul asta s-a vazut de cand m-am tucat prima oara (la 15 ani)...doar ca de tras mi-am tras-o pe la 20 de ani si nici atunci nu eram pregatita psihic, dar dehhhh...hai s-o facem si pe asta
...