HPV
-
16 Ian 2005, 16:590 0am contractat virusul in urma unui contact sexual neprotejat.(primul as putea zice). Asta s-a intamplat pe 21 martie 2000, knd aveam 15 ani. Am urmat timp de 2 ani un tratament cu podofilina in combinatie cu condyline si zapada carbonica. Sedintele la doctor deveneau tot mai dese, concentratia de podofilina crestea tot mai mult, iar tratamentul era din ce in ce mai dureros. Mi s-a spus k cea mai indicata solutie este tratamentul cu laser dar in acelasi tp mi s-a spus k e prea scump. Am auzit tot felul de costuri de la 2 milioane la 20. Din vara lui 2003 am incetat tratamentul pentru k pur si simplu nu mai puteam... nici varsta si nici cunostiintele de care disputean nu-mi mai permiteau sa iau o decizie coerenta in momentul acela; decat sa renunt. Am aflat mai tarziu de gravitatea acestei situatii si imi doresc nu numai sa fac ceva in privinta asta dar sa scap de boala asta... k pana la urma e o boala cu transmisie sexuala... si sa am o viata normala... imi doresc f mult acest lucru dar nu stiu exact cum sa procedez. Tratamentul cu alte substante sau creme se exclude. Vreau sa stiu ce anume presupune o operatie de extirpare si evident costul. Si as dori poate o imbarbatare ca la cate orori am aflat legate de subiectul acesta deja nu ma mai pot concentra iar anul acesta am un bac si o admitere la facultate de sustinut... va rog daca se gaseste cineva acolo care sa aiba rabdare sa-mi raspunda i-as fi mai mult decat recunoscatoare. Mai mentionez ca implinesc in curand 19 ani iar mama nu stie de problema mea. Nu consider o solutie avantajoasa sa-i dezvalui deocamdata problema dat fiindca ea trece printr-un divort mai mult decat costisitor si solicitant. va multumesc mult