dureri de spate-viorel butnaru
-
1 0De mai mult de o luna de zile prietenul meu se confrunta cu o criza de sciatica. A fost deja la doi doctori, i-au facut si radiografii si rezultatele sunt urmatoarele: nu are hernie de disc, nu are fisuri de disc, unul dintre discuri este insa uzat. Are si un inceput de scolioza in zona lombara inferioara. Il doare mijlocul, dar durerea acuta coboara pe piciorul drept. I s-au prescris: celebrex, midocalm, fastumgel, diclofenac; i s-a recomandar sa stea la caldura, sa evite eforturile. Doctorii i-au spus ca nu are ce sa faca, ca are "se sa pensioneze" cu boala aceasta. Nu mai rezista sa ia pastile, mai ales ca nu a observat decat o foarte vaga ameliorare. Stiu ca cineva zicea ca a fost la domnul Viorel Butnaru si a obtinut rezultate foarte bune. Va rog mult de tot, in cazul in care imi puteti da mai multe amanunte, spuneti-mi ce stiti: cat de bun osteopat este, unde are cabinetul, un numar de telefon...Daca cunoasteti un alt terapeut, un tratament, orice metoda care ar putea fi de folos, va rog sa imi scrieti aici pe forum sau la margerx2000@yahoo.com
-
Buna,
Uite o sa-ti aduc maine un numar de telefon unde avea cabinetul V. Butnaru. Daca o mai fi bun numarul...nu stiu. Stiu ca este destul de bun. Eu am fost acolo cu alte problema (nu scolioza sau dureri de spate). Eu aveam atunci o entorsa f urata (care nu trecea nicicum) si in urma a 2 vizite s-a mai ameliorat un pic. Deci nu era chiar pe specificul lui. Insa in probleme ale spatelui am auzit ca este bun (am mai citit in Formula As,) din proprie experienta nu-ti pot spune. Tot de prin Formula As, mai citisem de un cabinet de kiroterapie (indreptarea oaselor, masaj etc). Erau parca niste basarabeni acolo. Daca gasesc numarul si de la acest cabinet, ti-l dau.
Mult sanatate.
Mona -
Viorel Butnaru-Cabinet Soma Vita, Str. General Berthlot nr 86, tel 638.43.29; 0722.73.71.86; 0722.46.94.24 (el raspundea la primul nr de mobil). Sper sa mai fie bune datele, caci le am de acum 2 ani. Eu nu am fost la el cu probleme ale spatelui, asa ca nu pot spune din propria experienta ce rezultate are, ci doar din ce am citit in Formula As.
Multa sanatete si numai bine! Aveti grija! -
Buna! Si eu m-am confruntat cu aceeasi problema! La mine este ceva mai grav, dar imi este teama sa ma operez! Deocamdata durerile au incetat si ma simt mai bine!Va recomand sa incercati sa ajungeti la Fiziokinetoterapie, la Spitalul de Urgenta Floreasca, la dna. Dr. Tache, probabil vi se va recomanda gimnastica medicala acolo si proceduri de kineto. Pe mine 10 sedinte de gimn si 10 sed de proceduri ma costa lunar 1.700.000 lei. Poate pare mult, dar simti cu adevarat ameliorare si usurare cam dupa 3 luni. Nu vorbesc degeaba! Boala mea este spondilita ankilopoetica, nu vreau sa explic...e dureros, e un fel de cancer al coloanei vertebrale...! Credeti-ma ca macar nu mai urlu in chinuri... Inseamna foarte mult! Sanatate celui in suferinta! O zi buna!
-
Multumesc mult pentru nr. de telefon Dmona, am sa-l caut pe d-l Virel Butnaru chiar maine. Sper sa fie totul ok.
Von_fuchs, gimnastica medicala si fizioterapia sunt foarte bune si daca spui ca dna. dr. Tache este cu adevarat priceputa in ceea ce face, atunci am sa fac tot posibilul ca prietenul meu sa ajunga si la ea.
Va multumesc mult pentru sfaturi si multa sanatate!