Green Gold Imune

•  
    • 6 mesaje
    7 Dec 2011, 10:52
    3 0

Buna evelor,vreau sa mi comand si eu IMUNE pt imunitate ,virozele nu imi dau pace,4/an.Am tot citit legat de el si nu inteleg cat sa iau pe an,adica este suficienta 1 cura de 3 luni pe an cu cate 6 capsule pe zi?Si reluat in urmatorul an?? Daca a luat cineva si stie cum si cat timp sa iau va rog mult spuneti-mi si mie va rog frumos. Va multumesc anticipat!!

•  
    • 189 mesaje
    8 Dec 2011, 09:31
    0 0
    Buna! Imune se ia minim 3 luni, ca sa ai efectele pozitive dorite. Sunt persoane care dupa 2 saptamani de administrare, spun ca au energie multa, vitalitate. Explicatia este ca, incep toxinele sa se elimine din celule, se produce aprovizionarea celulara cu 4000 de substante vitale in proportie de 90 %, si in acelasi timp se protejeaza celulele cu astaxanthin - cel mai puternic antioxidant - fata de radicalii liberi.
    Eu sunt foarte multumita de IMUNE, chiar ca isi merita numele de Green Gold. Pentru cei care doresc sa citeasaca mai mult despre compozitia de 4 microalge, o pot face la situl de cercetari www.algae-facts.com
    Sanatate multa tuturor!
  •  
    • 13 mesaje
    8 Dec 2011, 13:41
    3 0

Buna fetelor, ceva foarte foarte bun pentru imunitate pot sa va recomand si eu. Sunt niste produse pe baza de aloe vera, naturale si sunt 100% eficiente.

•  
    • 189 mesaje
    12 Dec 2011, 14:39
    4 0
    Cazuri rezolvate cu Imune :
    - Limfom Non Hodgkins st 4 B, doamna era fara sperante, dar dupa un an de tratament cu Imune este foarte bine.
    - Cancer pulmonar, chisturi ovariene absorbite, noduli tiroidieni absorbiti, anemie feripriva si Biermer rezolvate
    - ciroza hepatica, varice esofagieni, colita cronica, hipertensiune arteriala,astm alergic, astm bronsic...
    Ajuta in toate, deoarece actioneaza la nivel celular si trateaza cauza bolilor, nu doar simptomele.
    Daca aveti rude, cunostinte cu cancer sau alte boli , puteti ajuta cu un sfat, deoarece multi au invins aceste boli si sunt bine. Nimeni nu garanteaza ca se vindeca 100 %, dar pot prelungi perioada de a fi cu cei dragi .Sanatate multa tuturor!
    0767756300