polichistoza renala
-
12 Ian 2005, 15:090 0Sunt mai mult decat disperata!
Am inteles. este foarte clar, boala este ereditara dar, chiar nu exista un tratament care sa stopeze evolutia lui? Am 38 ani si am aflat acum 5 ani despre diagnosticul acesta dar nu i-am dat importanta/nici nu am crezut ca este asa grav pana acum 3 saptamani, cand mi-am internat mama intr-o stare destul de grava/ am un baietel de 13 ani si sunt diperata cand ma gandesc la el/ acum 5 ani i-am facut si lui ecografie dar nu avea nimic dar....../ m-am chinuit cu el 10 ani cu o bronsita astmatiforma/acum este sanatos, face chiar si baschet si nu pot sa cred ca va suferi si el de aceesi boala/ va rog din suflet daca stiti ceva despre boala asta ajutati-ma! unde trebuie sa ma duc, ce trebuie sa fac? -
26 Mai 2005, 15:31am in familie persoane cu asa probleme. din ce au spus medicii e o boala pe care o duci pe picioare. eu zic sa mergi la o clinica specializata- Bucuresti sau Tg Mures pt ca un poti sa ai chisturi pe rinichi dar nu sa suferi de rinichi polichistici!!! adica sunt mai multe cauze pt care apare ceva pe rinichi. tie cine ti-a dat diagnosticul? unde?