trament naturist pt chisturi ovariene
-
12 Ian 2005, 09:190 0am 27 de ani si iau de mai mult de un am anticonceptionale doar cu progesteron (exluton). inainte am luat Logest, dar le-am schimbat pentru ca, dupa 10 luni, aveam dureri puternice de cap si ameteli.
acum 3 zile am fost la control si am aflat ca am "ovare polichistice". mi s-a recomandat sa iau "cateva luni" marvelon, pentru a rezolva problema.
eu nu as mai vrea sa iau pilule combinate, atat pentru ca in trecut mi-au facut rau, cat si pentru ca am citit tot felul de chestii scarry, printre care si faptul ca de la ele poti face atac cerebral si ca, daca ai dureri de cap, te afli sigur in segmentul cu risc...
ca sa nu mai lungesc inutil povestea: intrebarea mea este daca stiti vreun tratament naturist pentru chisturi (unul dintre ele este destul de mare si de dureros) si, in general, pentru reglarea hormonala.
eu as vrea sa renunt cu totul la pilule, mai ales ca un bebe deja nu mai e o idee neplacuta
-
12 Ian 2005, 10:06Medicina chineza are un mod de abordare diferit de al nostru. Ei spun ca boala apare datorita dezechilibrului energiilor Yin si Yang. Restabilirea echilibrului energetic duce la insanatosirea organismului.
Dupa parerea cercetatorilor stiintifici chinezi, numai o entitate vie (planta) poate sa ajute si sa lecuiasca o entitate vie.
Si pentru tine restabilirea intregului echilibru al organismului este de preferat.
Si ea se poate face.
Succes!