m-am saturat sa fiu grasa

•  
    • 10 mesaje
    11 Ian 2005, 21:24
    0 0
    ce sa iau ca sa vomit?am incercat 100 de cure de slabire dar nu am slabit deloc si m-am hotarat sa dau afara tot cemanancdarnupot sa vomit(stiu ca nu e bine dar asta e ultima solutie) pls ajutati-ma deci sa sa fac sa pot vomita?
  •  
    • 218 mesaje
    11 Ian 2005, 22:05
    0 0
    Nu apuca pe acest drum!!! Este cea mai mare prostie pe care poti sa o faci... in felul asta poate, atentie! poate!!! vei slabi... dar vei avea mari mustrari de constiinta, te vei imbolnavi prin propria vointa... te asigur ca in scurt timp vei avea probleme incepand cu sistemul imunitar pana la probleme cu inima sau cu dintii atacati de aciditatea din stomac...
    NU E DE JOACA!!!!
  •  
    • 765 mesaje
    12 Ian 2005, 09:37
    0 0
    De ce nu te gandesti sa consulti un medic nutritionist!

De ce nu te gandesti sa dezintoxici organismul ca poate de acolo ti se trage.

Si pentru ca vrei masuri radicale care pot sa-ti dauneze pentru tot restul vietii, ca sa ne facem o idee, cate kg ai si ce inaltime, ce varsta? Nu de alta, dar poate ca numai in mintea ta esti o grasa.

de consideri ca te pot ajuta, cauta-ma la elviraj@gmail.com
  •  
    • 1969 mesaje
    12 Ian 2005, 16:23
    0 0
    doamne fereste anastacia,m-ai lasat cu gura cascata...am citit mesajul tau de doua ori ca mi se parea ca nu vad bine...cum sa te gandesti la asa ceva?vrei sa ramai fara dinti????te abtii daca zici ca nu functioneaza nici o dieta...dar cred ca nu ai incercat cu ceva potrivit tipului tau de organism...
  •  
    • 725 mesaje
    12 Ian 2005, 17:06
    0 0
    Iubita,

Ce inaltime si greutate ai?
    Am intalnit multe eve care vor sa slabeasca la 1,70 sa aiba 50kg ceea ce mi se pare absolut exagerat.
    Din fericire barbatilor le plac formele, chiar daca mai arunca o privire si unei perechi de picioare interminabile.
    Cred ca e mai important sa faci pace cuu tine si apoi usor, usor sa incerci ceva.
  •  
    • 501 mesaje
    12 Ian 2005, 18:09
    0 0
    OBSESIA SILUETEI

Bulimia este o tulburare a nutritiei caracterizata prin perioade de excese culinare sau de o indulgenta foarte mare fata de mancare (persoana poate manca foarte mult, fara sa simta ca s-a saturat). Un suferind de bulimie poate consuma cateva mii de calorii intr-o singura ora, inghitind o cantitate enorma de mancare pe care apoi incearca sa o elimine provocandu-si varsaturi, folosind diuretice sau laxative, facand efort fizic in exces. Unii suferinzi de bulimie pot consuma pana la 20000 calorii la o singura masa. De obicei bulimia apare la tinere, cu conditii bune de viata, educate, dar care sufera de depresie, anxietate, care isi subapreciaza propria persoana. Majoritatea persoanelor bolnave de bulimie nu sunt obeze, dar de obicei greutatea lor este mai mare decat cea normala. Ca si anorexia nervoasa, bulimia poate produce multe complicatii grave cum ar fi: ruptura stomacului, caderea dintilor datorita varsaturilor repetate, deshidratare, pierderi de ioni, tulburari menstruale. De asemenea, bolnavii au glandele salivare marite mult fata de normal si prezinta si tulburari de respiratie (lipse de aer). Foarte rar, bulimia poate sa duca la moartea persoanei respective.
  •  
    • 501 mesaje
    12 Ian 2005, 18:10
    0 0
    Bulimia:

1. Persoana e foarte preocupata sa manance.
    2. Mananca pe ascuns.
    3. Tulburari menstruale.
    4. Variatii mari ale greutatii corporale.
    5. Abuz de laxative sau substante care produc varsaturi.
    6. Schimbari fizice: marirea glandelor, caderea dintilor.
    7. Depresie, iritabilitate.

Daca suferiti de anorexie nervoasa sau de bulimie, sau cunoasteti pe cineva afectat de aceste boli, e bine de stiut un lucru foarte important: ambele se pot vindeca relativ usor, dar nu de unul singur, ci numai cu ajutorul medicului!

PS: Sper sa te ajute sa-ti bagi mintile in cap! Uita-te la Teo si invata! Ca sa slabesti ai nevoie de vointa, nu de masuri radicale si stupide!
  •  
    • 10 mesaje
    12 Ian 2005, 22:17
    0 0
    stiu ca nu e bine dar vrea sa fac chestia asta pt. ca altfel nu pot sa slabesc!Multumesc pt sfaturi dar inca nu mi-am schimbat parerea
  •  
    • 380 mesaje
    12 Ian 2005, 22:28
    0 0
    anastacia..
    nu inteleg de ce ne scrii aici daca tot nu vrei sa asculti nimic din ce "zicem". Sa slabesti prin a vomita este o mare prostie..si duce la complicatii f. mari.
    Se pare ca vrei sa ne necajesti numai!
  •  
    • 1969 mesaje
    13 Ian 2005, 08:34
    0 0
    sper din tot sufletul ca nu-ti va da nimeni o astfel de solutie pe acest forum...de ce nu te alaturi fetelor de la "regim de slabire-cine e cu mine?" sa vezi cum au reusit ele sa slabeasca...e mult mai sanatos si mai benefic pt organismul oricui...vrei sa ramai fara par,dinti si sa ai pielea crapata,cu vergeturi?sa faci cearcane si alte nebunii?sa stii ca orice barbat prefera o femeie sanatoasa in locul uneia care arata ca scoasa din mormant
  •  
    • 3526 mesaje
    13 Ian 2005, 09:02
    0 0
    anastacia la data: 2005-01-12 22:17

stiu ca nu e bine dar vrea sa fac chestia asta pt. ca altfel nu pot sa slabesc!Multumesc pt sfaturi dar inca nu mi-am schimbat parerea

pai atunci apuca-te de baut zilnic si mult si vomiti, si nici pofta de mancare nu vei mai avea.
  •  
    • 237 mesaje
    13 Ian 2005, 11:03
    0 0
    OK, carri, dar alcoolul ingrasa. ca sa ajunga la stadiul de care zici, trebuie sa faca mai intai vreo ciroza (Doamne fereste!).
    fatuca asta , va rog sa ma iertati ca o spun, e cam ... postuta. Nu numai ca are idei sinucigase dar e total inchisa la sugestii.
    cred ca problemele ei nu sunt de greutate, sincer, ci de stima de sine.

Dar mai degraba cred ca face misto de noi sau are alte scopuri pentru a obtine informatiile astea (vrea sa i-o coaca cuiva, cred eu), caci nu a raspuns la nici o intrebare pe care voi, din dragalasenie si bunatate le-ati pus ca sa ii faceti un bine.
    Ea nu vrea un bine. Nu mai vorbiti cu ea pana nu-si clarifica pozitita!
  •  
    • 22 mesaje
    13 Ian 2005, 12:08
    0 0
    Daca vrei sa vomiti trebuie sa ai multa vointa si curaj. De ce sa nu ti-o folosesti sa slabesti sanatos?
    Cumpara o carte de dietetica si citeste.
    Sau pune-ti o poza pe perete la tine in camera cu o grasa celulitoasa care mai si vomita.
  •  
    • 41 mesaje
    13 Ian 2005, 12:19
    0 0
    si totusi, de ce nu ne spui cati ani ai, anastacia? ce inaltime si cate kilograme? si da-ne si noua cateva exemple din alea 100 de cure de slabire pe care le-ai tinut (si toate pana la capat, nu?).
    poate mai incercam una dintre ele impreuna.
    uite, eu de ex. am slabit prin diete disociate din septembrie si pana acum 22 de kg. si uneori, crede-ma ca am calcat si pe alaturi rau de tot. DAR NICIODATA NU MI-A TRECUT PRIN CAP SA RECURG LA METODE EXTREME DE GENUL PROVOCARII VOMITATULUI!!!
    Yacs, mi-e scarba numai can imi amintesc ce nasol te simti cand vomiti atunci cand esti bolnava si ti-e rau.
  •  
    • 2198 mesaje
    13 Ian 2005, 12:36
    0 0
    Anastacia draga ,tie iti trebuie o bataie buna , asa ca sa te trezesti si sa-ti vina mintea la cap .Probabil ca esti o fetita alintata si lipsita de vointa pe deasupara , care alege calea cea mai usoara....si cea mai haioasa ...
    Mai cauta-ne cand ai sa-ti revii!
  •  
    • 10 mesaje
    14 Ian 2005, 19:25
    0 0
    Multumesc, dar daca vreti sa ma ajutati cu adevarat va rod sa-mi spuneti ce sa iau ca sa vomit!!!!
  •  
    • 380 mesaje
    15 Ian 2005, 02:49
    0 0
    Fetelor, anastacia e buna sa fie ignorata...eu cred ca ea este o lenesa de fata si care nu se respecta deloc.
    Nu cred ca vrea sa slabeasca in mod natural, frumos.
    Anastacia..esti o inconstienta! Tu te "auzi" ce "zici"?: "spuneti'mi ce sa iau ca sa vomit"!!!!
  •  
    • 3526 mesaje
    15 Ian 2005, 09:18
    0 0
    pai nu am zis fata draga?
    sau dej'te pe gat.

serios acum, nu stiu cine te-ar putea ajuta in sensul in care vrei tu.
    la medic ai fost??
  •  
    • 380 mesaje
    15 Ian 2005, 22:37
    0 0
    cred ca un psiholog..sincer
  •  
    • 10 mesaje
    16 Ian 2005, 12:49
    0 0
    Am 80kg 1.60m si 27ani, nu imi permit sa merg la nutritionist sau alte chesti, nu am avut niciodata un prieten!!!acum ma intelege-ti????????este singura mea solutie