imi cad genele

•  
    • 14 mesaje
    11 Ian 2005, 15:02
    0 0
    Buna,
    Imi cad genele superioare in grupuri de 2mm dar nu are legatura nici cu parul,nici cu sprancenele!
    Urmatorul grup de gene cade dupa ce au crescut cele din grupul precedent. Sa fie oare din cauza folosirii indelungate a clestisorului de gene?
    Cine ma poate ajuta?
  •  
    • 254 mesaje
    11 Ian 2005, 17:19
    0 0
    Probabil...renunta macar pentru o peroada la el si da-te in fiecare seara cu ulei de ricin pe gene.
  •  
    • 1131 mesaje
    12 Ian 2005, 08:38
    0 0
    Da, despre uleiul de ricin am auzit si eu ca face bine la gene.
  •  
    • 27 mesaje
    12 Ian 2005, 12:05
    0 0
    gabikellner,
    Spala un tub de rimel care nu-ti mai trebuie, bine-bine cu apa calda, scurge-l bine si pune ulei de ricin in el.
    E mult mai usor de aplicat si asa ajungi pana la radacina genelor.
    Si renunta la clestele de gene!!!!!
    Bafta!
  •  
    • 14 mesaje
    12 Ian 2005, 12:30
    0 0
    Dragele mele,
    Va multumesc mult pentru sfaturi, ceva stiam si eu despre uleiul de ricin, dar ,aileana chiar crezi ca,clestisorul de gene pote dauna atat de mult? Am genele drepte si nu imi sta bine fara gene intoarse si rimelate. As putea spune ca problema cu genele a inceput de cand am folosit un anumit rimel. Acum nu il mai folosesc.
  •  
    • 27 mesaje
    14 Ian 2005, 11:00
    0 0
    Scuze pt intarzierea raspunsului,
    Este foarte adevarat ca si calitatea cosmeticelor are o mare importanta, dar si clestisorul pt intors genele le traumatizeaza (mai mult sau mai putzin). De aceea parerea mea este sa renunti temporar la el, e bine ca ai renuntat si la rimelul respectiv si sa vezi ce se mai intampla.
    Hai sa-ti spun un mic secret pt rimelatul cu efect de gene intoarse.
    Nu este obligatoriu sa ai un rimel special (cum este cel de la Oriflame sau altele). Cand te rimelezi, nu incepe de la baza genelor, ci mai dinspre varf, cu miscarea normala, in sus. Progresiv, pe toata lungimea ochiului, si poti ajunge cu periuta cam pe la jumatatea genelor (ca lungime), dar insisti mai mult pe varf. Sa ai grija ca varful periutei sa nu fie foarte incarcat cu rimel, ca te poti mazgali )
    Astfel vei vedea ca nici nu se incarca genele de rimel si vor fi arcuite foarte frumos.
    Recunosc ca nu-mi iese nici mie intotdeauna, dar merita macar sa incerci.
    Si seara fa tratamentul cu ulei de ricin, care iti va hrani radacina genelor. Trebuie facut cam o luna, efectul nu-l vezi dupa 2-3 utilizari.
    Multa bafta si sa ai rabdare.
    Mai vorbim pe forum sa-mi spui cum merge.
    Ileana
  •  
    • 14 mesaje
    16 Ian 2005, 19:15
    0 0
    Draga Ileana,
    Iti multumesc pt sfaturi. Am sa incerc sa ma dau cu rimel asa cum mi-ai spus.Am sa te anunt daca imi vor iesi genele asa cum imi doresc cu toate ca firul este gros. Voi incerca si cura cu ricin.
    Te voi tine la curent cum imi merge.
    Gabi.
  •  
    • 53 mesaje
    19 Ian 2005, 09:32
    0 0
    Este foarte bun rimelul Panoramic de la l'oreal. Eu am renuntat la clestisor de cand il folosesc.