hemoroizi...vreun sfat?o parere?
-
30 Nov 2011, 22:150 0
Buna!acum ceva timp am depistat ca am hemoroizi.in urma consultului medical,a rezultat ca au aparut din cauza allimentatiei,fiind destul de sclifosita la mancare.am primit un tratament cu crema si ceai,ceaiul folosit insa pt spalaturi.daca as bea ceaiul respectiv,oare nu ar avea efecte mai repede?produsele sunt naturale,de la plafar.
-
30 Nov 2011, 22:43Ceaiul ala are rostul lui. Din ce stiu eu, pentru hemoroizi sunt bune baile cu ceai, iti pui poponetul in ligheanul cu ceai cald...iti poti comanda de pe site-uri straine si alte tratamente pentru hemoroizi...de ex. sedorrhoide este un medicament foarte bun pentru criza hemoroidala. Il gasesti sub forma de supozitoare dar si unguent.
-
1 Dec 2011, 22:59Buna, este o firma care are produse de pentru hemoroizi naturale pe baza de aloe vera si sunt foarte eficiente. Concentratiile de ingrediente din produs sunt mai mari decat in produsele de la plafar. Pentru mai multe detalii te astept pe ancuta.sincari@yahoo.com
-
5 Dec 2011, 18:19
ta in farmaci sau la standurile de produse naturiste supozitoarele carpicon....sunt foarte bune,le poti folosi cu incredere...bafta
-
-
6 Dec 2011, 14:36Cel mai important e igiena locala, ideal ar fi dupa fiecare scaun sa te speli cu apa calduta si sapun neutru.Si la fel de important sa eviti constipatia. Cum spunea si Dalia05 un ceai laxativ ( recomand ceaiul vrede) face minuni