ANEXITA
-
23 Nov 2011, 19:150 0
Cum sa scap de ea? Am fost la medic, am urmat tratamentul prescris dar parca durerile sunt chiar mai intense. Voi v-ati confruntat cu asemenea problema? Ce ma sfatuiti?
-
28 Nov 2011, 01:40O analiza de culturi din col,sa vezi ce anume produce infectia,si mai este o analiza separata pt Clamydia,Ureaplasma,Mycoplasma care pot produce anexite tot din col se preleveaza..si in functie de analiza si antibiograma,iei tratamentul corespunzator dat de medic..
-
30 Nov 2011, 11:01pana te duci sa faci analizele recomandate eueu09,foarte utile dealtfel,te duci la plafar sau chiar si in farmacii am vazut ca se gasesc,si-ti cumperi supozitoare carpicon si faci un tratament de 6 luni din a 5 pana in a 15 zi de ciclu un supozitor dimineata si unu seara.este cel mai bun si inofensiv tratament.sanatate
-
20 Dec 2011, 03:28
draga irri, eu am anexita de la 17 ani (acum am 25), deci, e cronica...da pot sa zic c-am facut tratamente de tot felu, si antibioticograma am facuto ( mi-au gasit ureoplasma) pe ea am tratat-o, dar durerile asa si nu au mai trecut, asa si ma chinui de atunci, ma ajuta analgetic ' dexalgin', da vreau dupa revelion sa merg la sovata, sper sa ma ajute...
sanatate