ce poate fi

•  
    • 16 mesaje
    16 Nov 2011, 23:11
    0 0

Buna evele , de cateva zile am o zenzatie de mancarime  vaginala  ,  aveti idee ce poate fi , ?

•  
    • 4411 mesaje
    16 Nov 2011, 23:34
    0 0
    Multe ciuperci dau senzatie de mancarime, cea mai comuna e candida, fa-ti o analiza
  •  
    • 52 mesaje
    18 Nov 2011, 00:12
    0 0

Pot fi mai multe cauze. Nu te speria, dar du-te la doctor ca nu o sa treaca de la sine

•  
    • 14 mesaje
    23 Mar 2012, 22:10
    0 0
    Mancarimiile  in acea  jona  sunt  cauzate  din cauza  unor  infectii  .Cele  mai  intalnite  infectii  sunt   candida  . Cel mai bine  merge  cu  pastile  chiar  daca  o sa  dureze cam  o saptamana  sau poate mai bine pana iti trece .
    Acest mesaj a fost editat de către andrada_martie: 23 Mar 2012, 22:10
  •  
    • 85 mesaje
    24 Mar 2012, 20:16
    0 0
    adriana_eftm said:

Buna evele , de cateva zile am o zenzatie de mancarime  vaginala  ,  aveti idee ce poate fi , ?

in principiu candida...ai luat antibiotice in ultimul timp?

•  
    • 77 mesaje
    24 Mar 2012, 21:48
    0 0
    adriana_eftm said:

Este foarte posibil sa ai o infectie genitala de la o ciuperca parazita.Poate fi voba de candida,tricomonas ,chlamydia sau gonococul..in orice caz du-te repede la ginecolog ca ,cu astea nu este de glumit.
    Daca nu poti sa mergi din diverse motive,fa spalaturi vaginale cu bicarbonat de sodiu sau ceai de pelin,poti sa mai faci spalaturi locale cu ceai de galbenele,  aplica local o mixtură din 2 picături de ulei de smirnă şi 4 picături de ulei de levănţică puse în 2 linguriţe şi jumătate de ulei de jojoba,.Poti reduce mâncărimile vaginale folosind un tampon protector pe care ai pulverizat câteva picături de ulei de arbore de ceai sau de ulei de cimbrişor, diluate cu 2 linguriţe de ulei de jojoba.
    De asemenea iti recomand sa bei zilnic cate o cana de ceai de cimbru aceasta     planta având calitatea de a  creşte rezistenţa organismului la infecţii. 

Multa sanatate si o seara placuta!