ma vait si eu
-
16 Nov 2011, 14:330 0
Faza e in felul urmator: fac cistita fantastic de des, pana de curand era regula ca dupa ciclu sa ma arda, usture si altele, de nu sunt in stare de nimic.M-am hoatrat sa investighez.La Papanicolau nu mi a iesit vreo bacterie dar am gasit peste tot insemnari "bacili in gramezi".Medicul ginecolog mi a spus ca provin de la o infectie urinara si ca atare a considerat ca trebuie sa mi dea antibiotic-Zinnat.Urocultura mi a iesit negativa.La ecografie se vede doar niste nisip la rinichi si cam atat.
Bun, in acelasi timp am o secretie uneori deranjanta, care nu pateaza chilotul dar eu stiu ca nu eram asa, uneori are si un pic de miros intepator.Medicul spune ca e ok, ca n am nimic si imi da poligynax 10 ovule.Dupa tratament e la fel, parca secretia e mai nasoala acum.Mi-am facut analize de secretie suplimentare si astept rezultatul.Secretia asta e alba, grunjoasa si uneori mirositoare.Nu fac spalaturi vaginale des, de fapt chiar la o saptamana poate 10 zile.Candida nu e, ca nu mi-a iesit la Papanicolau.Vin eu acum si intreb..oare ce-o fi?
-
16 Nov 2011, 17:53Bine ai venit in clubul meu! Si eu ma confrunt de cv timp cam cu aceleasi problema doar ca mie mi a descoperit o infectie. Am dat probe de urina si doctorul meu a cerut expres centrului de recoltare analize sa nu mi faca doar analiza de rutina a urinei ci sa fie supusa mai multor teste. Momentan iau antibiotice ciprinol si urinal akut.
Multa sanatate!