-
-
7 Ian 2005, 21:59SCHIMBA MEDICUL!!!!
Nu vreau sa fiu rea fata de cei carora chiar le pasa de meseria lor si de pacientii pe care ii trateaza, dar, din pacate, la noi sunt exagerat de multi medici care isi fac meseria doar daca te cunosc si/sau daca primesc ceva in schimb pentru ca se ocupa de tine (si uita complet de faptul ca si-au ales singuri meseria de medici). Cum ar fi sa mergem cu plicul cu bani ... sau pachetul de cafea... sau flori ...sau mai stiu eu ce la toata lumea cu care intram in contact zi de zi, doar ca sa fim luati in seama??? Daca asa sta treaba...de ce nu mergem sa-i dam bani si la vanzatoarea de la supermarket, ca sa ne serveasca frumos...sau la nana Floarea de la piata, pt acelasi motiv? Ca doar si de la ele cumparam si platim pentru produsele achizitionate! Si la medic platesti consultatia, dar la noi nu e niciodata de ajuns! Offfff...viata asta plina de spaga! -
8 Ian 2005, 20:07Si eu mi-am facut acum 2 saptamani o operatie estetica la urechi la o clinica considerata buna. Am fost foarte dezamagita de comportamentul doctorului si al personalului medical. Nici macar nu mi-a dat numarul lui de mobil dupa operatie sa il sun daca am vreo complicatie. In primul weekend dupa operatie am ajuns la spitatul de urgenta pentru ca imi cazusera bandajele si la cabinet nu lucra nimeni si nici nu aveam cum sa il contactez pe doctor.
Cabinetul e din Bucuresti.
Asta e doar una din nemultumirile pe care le-am avut avut. Nu are rost sa va spun ca nu mi-a dat chitante pe bani si multe alte lucruri.
Ca sa nu mai vorbesc ca operatia m-a costat multe sute de euro.