Dilema
-
0 0
Buna seara evelor. Imi cer scuze daca pun o intrebare copilareasca,dar sunt foarte stresata.
In seara de 29 (sambata),ametita putin de alcool,i-am facut handjob unui tip. Dupa 30-40 de minute,figura se repeta,si de fiecare data,tipul a ejaculat pe mana mea. M-am spalat de fiecare data pe maini,a2a oara m-am spalat chiar si cu clor.
Precizez ca el nu m-a atins pe mine,nu mi-a atins vaginul,eu am ramas imbracata.
E posibil sa-mi fi ramas ceva pe mana? E posibil sa ma fii atins in zona vaginului,imbracata fiind,iar spermatozoizii sa "Treaca" prin pantaloni?!
Sunt foaarte stresata,pentru ca simt si o durere imensa de ovare,de spate,nu ma simt bine,mi-e cam greata,sunt foarte obosita...sau poate sa fie vorba doar de autosugestie?
Va rog,nu ma judecat prea tare,stiu ca suna tampesc,dar sunt foarte stresata...
-
nu ai nimic.poti sa stai linistita.e imposibil..nu poate trece prin pantaloni si nu e asa usor sa ramai insarcinata! si in plus e prea repede sa iti ai deja simptome.si testul de sarcina se face doar dupa o saptamana.inainte sa iti incepi viata sexuala consulta o carte sau un medic care sa iti vorbeasca despre asta