ajutati-ma cu un sfat va rog mult,nu stiu ce este....
-
30 Oct 2011, 16:170 0
Buna fetelor,am o prolema si nu am cu cn discuta despre asta: azi dimineata am avut contact sexual cu iubitul meu,in timpul contactului am simtit o durere,apoi la sfarsit mi-a curs o picatura de sange,mi-am pus absorbant ca trebuie sa imi si vina menstruatia,luna trecuta mi-a venit pe 30,insa absorbantul este intact,nu mi-a mai curs deloc,dar cand am urinat am avut o secretie alb-galbuie si cateva picaturi de sange,apio s-a oprit.Oare ce sa fie?mentionez faptul ca sunt operata de o luna jumatate de chist ovarian si am si o rana pe colul uterin,dar ma simt si putin ciudat,adica...dimineata mi-e greata,cand ma ridic brusc din pat ametesc si ma doare capul,dar imi este si foame in permanenta si mananc,ba chiar mi se face si pofta cand vad ceva bun de mancare.oare ce sa fie?
-
30 Oct 2011, 17:18
Totusi nu-i prea devreme sa faci sex dupa o luna si ceva de la operatie? S-a vindecat rana? Ti-a spus medicul tau ca e ok sa faci sex? Poate esti anemica, stiu si eu? Mergi la gineco la control si fa-ti si niste analize ale sangelui.
Acest mesaj a fost editat de către ultimul_mohican: 30 Oct 2011, 17:18 -
30 Oct 2011, 17:56Primele doua sapt dupa operatie nu am facut sex,nu am intrebat medicul ca mi-a fost rusine,trebuie sa-mi cauterizez rana de pe col luna viitoare,dar nu l-am intrebat daca pot face sex pana atunci.Operatia nu s-a vindecat in totalitate,inca ma doare,insa de ceva vreme cand mi se umple vezica urinara ma doare burta si cand urinez am dureri,dar nu stiu din ce cauza.
-
30 Oct 2011, 22:51
Cu rusinea mori de foame!!
Mergi la doctorul tau si spune-i tot ce ai spus aici si tot ceea ce te mai framanta pe tine. De doctor sa nu-ti fie jena niciodata pentru ca el aude si vede zilnic la paciente ceea ce spui tu. E in pericol sanatatea ta, iar aici pe forum nu-ti va da nimeni un raspuns concret.
Toate cele bune! :*