Remedii naturiste raceala si gripa

•  
    • 1 mesaje
    28 Oct 2011, 15:40
    0 0

Buna tuturor :) ...Avand in vedere ca a inceput sezonul racelilor ma tot intreb cum pot sa scap de medicamentele alopate care nu sunt tocmai cele mei sanatoase pe termen lung. Din mica mea cercetare am afla ca Echinaceea este un  puternic stimulator natural al imunităţii generale, Usturoiul are acţiune antibacteriană, antivirală şi antifungică iar Ghimbirul are efect antiinflamator, antimicrobian, expectorant. Ati incercat sa va tratati doar cu astfel de extracte de plante? Voi cu ce va tratati cand sunteti racite?

•  
    • 2 mesaje
    9 Nov 2011, 13:42
    0 2

Buna!! Eu am fost prin luna octombrie  la o farmacie si i-am cerut farmacistei ceva pt. imunitate, dar am tinut sa fie un produs natural. Mi-a recomandat echinacea, dar mi-a spus si de un produs care contine si echinacea si usturoi si ghimbir. Produsul se numeste System Well. Se gaseste prin farmacii. Il iau deja de aproape o luna jumatate si vad ca nu am urma de raceala.

Acest mesaj a fost editat de către anca_dumitriu33: 9 Nov 2011, 13:45
  •  
    • 10816 mesaje
    9 Nov 2011, 15:58
    0 1
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 1 mesaje
    20 Nov 2011, 09:10
    0 0

Ulei-ul din ficat de rechin stimuleaza puternic sistemul imunitar uman (prin continutul bogat de alkoxigliceroli) si este unul dintre cele mai puternice remedii impotriva racelii si gripei.

Sursa: www.vitaplus.ro

Acest mesaj a fost editat de către minflo80: 20 Nov 2011, 09:11
  •  
    • 189 mesaje
    22 Nov 2011, 10:34
    0 0

Eu de cand iau microalge ( IMUNE ) , nu mai racesc, desi inainte eram mereu cu sinuzita, dureri in gat, si eram nevoita sa iau antibiotice aproape lunar.

Sanatate multa!

•  
    • 41 mesaje
    4 Dec 2011, 05:54
    1 0
    eu folosesc Esberitox N, e facut din 3 plante dintre care cea mai cunoscut este echinaceea. intareste imunitatea, iar daca le iei cand esti deja racita iti scurteaza perioada bolii.

fiind 100% naturale pot fi luate de orice categorie de varsta, de la copii la batrani, dar si de gravide.
    au si site daca vrei mai multe detalii.
  •  
    • 17 mesaje
    6 Ian 2012, 12:39
    0 0
    Eu iau niste pastile cu usturoi, o pastila contine gen o capatana de usturoi si nu am mai racit in sezonul rece de 2-3 ani.
  •  
    • 4 mesaje
    18 Ian 2012, 23:03
    0 0
    Eu am primit indicatia de la medic pentru Capsio, un produs naturale pe baza de extract de ardei si apa saracita in deuteriu. Vreau sa va zic ca desi nu credeam in astea produsul asta chiar merge, desfunda rapid si merge si pe febra. mai multe info pe capsio.eu
  •  
    • 4 mesaje
    2 Mar 2012, 13:37
    0 0
    Eu cand sunt racita ma tratez cu o combinatie de parasinus + fluimucil 600 pentru tuse, ca raceala vine mereu cu tuse productiva in cazul meu. si iau combinatia asta vreo 4-5 zile...depinde cat de grav e...si dupa aceea sunt ca noua.
    prima data a fost la recomandarea medicului, dupa aceea, recunoscand aceleasi simptome...le-am luat tot p-astea si mi-a trecut la fel ca prima data.
    in ceea ce priveste "naturistele"...imi plac ceaiurile din plante...dar suplimente din astea nutritive pe care trebuie sa le iau timp de o luna, doua, trei ca sa-mi creasca imunitatea sau alte povesti...mai bine fara. prefer o "cura" cu parasinus si fluimucil de cateva zile la nevoie si-atat.
    sanatate tuturor!
  •  
    • 4 mesaje
    8 Mar 2012, 05:21
    1 0
    Eu va recomand din tot sufletul argila... e un produs 100% natural lasat de Dumnezeu pe pamant.Vindeca multe boli... Cum a fost descoperita argila: "era in vremurile de demult un om bolnav  la care nu-i mai dadea nimeni nici o speranta. Intr-o zi a cazut la pamant,iar peste  el s-a napustit o ploaie.Omu nostru a zacut pe argila un timp,iar el s-a facut bine!"...Asa a fost descoperita argila! As putea sa va dau o gramada de exemple cum am vazut cu ochii mei ce minuni poate sa faca aceasta argila! Va doresc tuturor multa sanatate!!  http://www.argilaalbastraderaciu.ro/
  •  
    • 3 mesaje
    14 Dec 2012, 13:57
    1 0
    Eu cand raceasc si tusesc iau parasinus si beau ceaiuri multe cu lamaie si miere (calde) pentru raceala, iar impotriva tusei iau fluimucil. Imi trece in cateva zile...si functioneaza mereu
  •  
    • 128 mesaje
    8 Feb 2013, 13:38
    0 0
    Buna ziua,
    pentru tratarea infectiilor de cai respiratorii produsele din trusa Hapciu asigura remedii complete atat pentru tratamentul de baza: antiinfectios, antiinflamator, sub forma de capsule (pulberi de plante si extracte de plante), tincturi si ceai, care se administreaza in functie de intensitatea simptomelor, cat si pentru tratamentul simptomatic: antifebril, antialgic, decongestiv, antitusiv(ceai sudorific, lotiune reconfortanta pentru corp sudorifica, inhalant, sirop cu miere, propolis si vitamina C Plantusin, comprimate Plantusin, cu uleiuri volatile, propolis, plante.
  •  
    • 99 mesaje
    14 Feb 2013, 09:53
    0 0
    eu imi fac ceau de ghimbir ras cu lamaie si miere cand simt ca ma ia raceala! imi mai fac suc de catina si imi iau portia de vitamina. Sunt nelipsite in sezonul rece!
  •  
    • 99 mesaje
    14 Feb 2013, 09:54
    0 0
    si argila e super buna!
  •  
    • 4 mesaje
    26 Feb 2013, 23:00
    0 0
    Copii mei nu au mai racit de doi ani. Cand raceau le luam ceai antibronsitic si AC... junior nu stiu daca am voie sa dau numele produsului, ceai de tei cu miere si lamaie si vitamine pentru copii. De atunci e liniste la mine acasa. razvana1221.blogspot.ro
  •  
    • 34 mesaje
    31 Iul 2015, 23:17
    1 0
    Cateva plicuri de suplimente-gel din SUA si am rezolvat problema. Exista si varianta pentru copii de la 4 ani in sus. Odata ce le-au incercat, nu se mai dezlipesc de ele 0746 259276
  •  
    • 4 mesaje
    2 Aug 2015, 13:56
    1 0
    Salutare! Eu mananc mult usturoi si cand incepe sezonul rece fac aproape in fiecare seara bai lungi, calde, cu sare de baie naturala imbogatita cu uleiuri esentiale sau doar pun in apa uleiuri esentiale de scortisoara sau ceai verde, Pe langa ca ma relaxeaza, imi si fortifica sistemul imunitar. Am grija la dieta si vreo 4 ani de cand nu am luat alte medicamente, decat analgezice. Incerc sa traiesc cat mai sanatos si rezultatele se vad
  •  
    • 6 mesaje
    25 Aug 2015, 11:30
    0 0
    http://olx.ro/oferta/bitter-ierburi-suedeze-originale-100-maria-treben-plante-90-2-g-ID43v6I.html e cel mai bun si natural.
  •  
    • 21 mesaje
    14 Ian 2016, 20:15
    0 0
    Buna,

Racelile si gripa sunt probleme de sanatate acute care apar fecvent in sezonul rece sau la schimbarea anotimpului.

Din punctul meu de vedere, atunci cand contractam o raceala, intelept este sa apelam la plante, in functie de simtomele cu care ne confruntam.

Aceste plante se administreaza in functie de manifestarile pe care le avem: duse, temperatura, frisoane etc.

Daca dupa 3 zile de la instalarea racelii, administrand tratamente naturiste, simtomele nu s-au imbunatatie, putem apela la medicina alopata, in special atunci cand avem de a face cu o infectie bacteriana.

Din experienta proprie daca se aleg remediile naturale adecvate si se administreaza in cantitati corespunzatoare, rareori se intampla sa apela la medicamentele chimice, care insa isi au rolul lor bine stabilit.

Adrian Udrea- fitoterapeut, nutritionist-Timisoara
    plantevindecatoare@gmail.com
  •  
    • 3765 mesaje
    14 Ian 2016, 21:36
    0 0
    nutritionist31 said:
    Din punctul meu de vedere, atunci cand contractam o raceala, intelept este sa apelam la plante,

ceva iarba...