rana pe colul uterin...
-
26 Oct 2011, 17:420 0
Buna fetelor,numele meu este Liliana,am 19 ani si sunt noua in club.Am o mare problema: in vara am ajuns pentru prima data la ginecolog mi-a gasit doamna doctor o ciuperca vaginala,si mi-a trecut diagnosticul de vaginita si mi-a dat tratament,dupa ce am terminat tratamentul,la doua zile am facut cistita hemoragica, am fost la urolog si mi-a dat tratament 7 zile.Dupa ce am terminat tratamentul la o saptamana,dupa ce am avut contact sexual m-au luat luat niste dureri foarte puternice de burta de nu puteam sta nici in fund si am ajuns la spital,dar durerile nu cedau nici la calmante pentru ca aveam un chist la ovarul stang care pocnise in mine si tot sangele mi se strangea in burta,am fost operata la urgenta pe data de 8 sept,iar la o luna de zile cand am fost la control mi-a gasit domnul doctor o rana pe colul uterin,mi-am facut testul papanicolu si mi-a iesit bun,iar la cel criobacteriologic mi-a iesit din nou o ciuperca vaginala si mi s-a spus sa revin luna viitoare dupe ca mi se termina menstruatia sa cauterizez rana ca e destul de mare.are in jur de 2cm diametru.Mi-a dat tratament pentru ciuperca,niste ovule,femigin B ptr spalaturi vaginale si un antibiotic.Dar...rana nu se trece dupa acest tratament,eu am terminat tot tratamentul,imi este foarte frica de cauterizare,am auzit ca este un pic dureroasa.Voi ce ma sfatuiti sa fac,am nevoie de un sfat de la cnv care a mai trecut prin asemenea probleme.va pup
-
26 Oct 2011, 20:03In primul rand, eu stiu ca ciupercile vaginale nu se trateaza cu antibiotice, chiar este contra-indicat. O cauza a aparitiei vaginitei poate fi chiar un tratament indelungat cu antibiotice. Eu spun ca ar fi bine sa te mai consulte un medic, iar daca este de aceeasi parere inseamna ca nu ai scapare. Sanatate maxima.
-
27 Oct 2011, 12:19nu mi-a spus sa intrerup contctul sexual cat timp fac tratamentul,cand am fost dupa rezultatele testelor domnul doctor nu era la cabint,avea o urgenta la spital si i-a spus asistentei sa imi transmita ca trebuie cauterizata rana si sa revin luna viitoare.Mi s-a spus ca imi face cauterizarea la rece si nu simt durere,dar eu pe cn am mai intrebat mi-a spus ca e dureros si sangerezi dupa interventie.