Tuse puternica.

•  
    • 1 mesaje
    25 Oct 2011, 14:38
    0 0

Buna!

In urma unei raceli, am ramas cu o tuse chinuitoare. Nu pot dormi noaptea, la serviciu in deranjez colegii, simt o apasare in piept care incepe sa ma ingrjoreze. Pentru raceala nu m-am tratat, nu am avut timp sa ajung la medic, dar tusea asta productiva imi da batai de cap.

Spuneti-mi va rog, ce medicamente as putea sa iau, eu evit medicamentele pe cat pot, dar mi-a ajuns cu tusea asta, si la cate produse sunt pe piata, nu stiu spre ce sa ma indrept.

Va multumesc.

•  
    • 1 mesaje
    1 Nov 2011, 17:05
    0 0

Draga mea,

Pentru decongestionarea cailor respiratorii poti incerca seara sa faci inhalatii cu ulei de muguri de pin, cumpara de la plafar si niste tinctura de propolis, iar pentru fluidizarea secretiilor si expectorare mai usoara ai nevoie de un fluidificant de tipul Acetilcisteină, poti incerca Fluimucil 600, mergi totusi la farmacie, sunt sigura ca gasesti una in apropierea casei.

Sanatate!

•  
    • 1 mesaje
    7 Nov 2011, 21:52
    0 0
    adriana_1313 said:

Buna!

In urma unei raceli, am ramas cu o tuse chinuitoare. Nu pot dormi noaptea, la serviciu in deranjez colegii, simt o apasare in piept care incepe sa ma ingrjoreze. Pentru raceala nu m-am tratat, nu am avut timp sa ajung la medic, dar tusea asta productiva imi da batai de cap.

Spuneti-mi va rog, ce medicamente as putea sa iau, eu evit medicamentele pe cat pot, dar mi-a ajuns cu tusea asta, si la cate produse sunt pe piata, nu stiu spre ce sa ma indrept.

Va multumesc.

Si la mine a functionat siropul de patlagina, cu o pastila de fluimucil pe zi (are compoztia acc, mi-a spus farmacista), am reusit sa "rup" si sa expectorez tot. Nu aveam febra, nu imi curgea nasul. doar o tuse enervanta cu presiune pe piept.

Tratamentul asta l-a luat si sora-mea,  si acum e bine merci. 

•  
    • 4 mesaje
    9 Nov 2011, 13:14
    0 0
    Ar putea fi bronsita cronica.

Du-te la medic nu pe forum
  •  
    • 1 mesaje
    15 Nov 2011, 10:06
    0 0
    cosminna_ro said:

Draga mea,

Pentru decongestionarea cailor respiratorii poti incerca seara sa faci inhalatii cu ulei de muguri de pin, cumpara de la plafar si niste tinctura de propolis, iar pentru fluidizarea secretiilor si expectorare mai usoara ai nevoie de un fluidificant de tipul Acetilcisteină, poti incerca Fluimucil 600, mergi totusi la farmacie, sunt sigura ca gasesti una in apropierea casei.

Sanatate!

Cosmina, am citit recomandarea ta si mi-am luat si eu fluimucil 600 azi, am o tuse puternica si n-am mai stiut ce sa iau, ca sa nu mai zic ca initial am luat paxeladine pentru tuse uscata desi aveam tuse productiva.

Sper sa functioneze, 5 zile e suficient sa iau tratamentul, nu?

•  
    • 500 mesaje
    15 Nov 2011, 11:02
    0 0
    vezi ca eu am patito cu o tuse foarte puternica .In urma unei racelii care nu am tratato cum trebuie am facut otuse de toata frumusetea.Nu puteam sa dorm nici noaptea ,luam codeina si degeaba pana cand am mers si am facut o radiografie la plamani si acolo surpriza ,,aveam o pneumonie de toata frumusetea ,Asa ca nu sta , iao din timp.