Stare de sfarseala,oboseala,amorteala interioara
-
22 Oct 2011, 00:480 0
Am 24 de ani, si am o fetita de 3 ani si jumatate. Din vara acestui an am inceput sa ma simt fff rau,nu zilnic ,dar aproape. Totul a inceput intr o zi,cand am inceput sa ma simt sfarsita,mi-am luat temp si imi arata 37,3 ...37,5...numai asa febra mica. Am stat cu starile astea o luna si jumatate,doua.M am speriat,am facut urocultura,am zis k e infectie urinaramm am dus la urgente si radiografia pulmonara arata bine,ziceau ei. Au inceput si stari de greata continua,intensa,aproape zilnicca,enervanta rau de tot. Stateam cu ligheanul de frica sa nu vars prin casa.Groazniiiic. Apoi tulburari intestinale, zgomote in mate, ma rodea stomacu,am fost si mi am facut eco la organe,cica sunt bine bila,ficatu si pancreasul,dar stomacul ar fi probl, scot gaze incontinuu pe gura, sunt pe Omez si Debridat de doua luni approape. Tin sa precizez ca ma iau uneori stari extrem de proaste,sfarseala,oboseala,parca sunt usor amortita pe interior,burta,spatele,organele interne! Ce e asta???? intr-adevar si eu cred k sufar de atac de panica,deoarece de 2 ani si jumatate cam asa,au inceput,prin senzatie de sufocare,dificultate inghitire,frica rau de tot de moarte. eu mereu ma gandesc ca am boala aia,aia,aia,aia. Vreau un raspuns,o parere, e ceva grav?Parca si umerii mi-i simt grei asa,cand e starea aia. E fff nasol. Va multumesc si astept rasp. Sanatate!
-
22 Oct 2011, 01:20Si eu am trecut prin ceva asemanator in ultima vreme si am cam aceeasi varsta ca tine.
La fel, analize au iesit bine, desi eu nu mancam cu zilele de greata sau nu ieseam din casa de ameteli...
Incearca sa mananci cat mai putin si nu mancare gatita....
Pe de alta parte, gandeste-te ce a declansat /accentuat starea asta. Te-ai certat cu cineva, esti suparata....
daca vrei sa vorbim mai multe imi poti da mesaj privat
-