Cos... SPER.

•  
    • 1 mesaje
    18 Oct 2011, 20:59
    0 0

Salut. Sunt un tip din Bucuresti de 17 ani. Trec fara cea mai remuscare peste rusine ca totusi, sanatatea e deasupra tuturor. Am o problema care mi-a secat creierii azi. M-am culcat aseara linistit, fara nicio problema. Dimineata ma trezesc si mai fericit cand in timpul eliberarii de dimineata observ ca am un cos [SPER !] pe penis... Nu-mi pasa cat de jenant pare sau cat de mistocari sunt unii dup-aici insa eu n-am niciun chef de caterinca. E la 1-2 cm de baza penisului in partea stanga. Problema e alta, n-am nici cea mai vaga idee ce e. E o umflatura rosiatica de marimea unui cos sub piele ce apare pe fata, numai ca e cam umflat si am vazut ca e si niste puroi p-acolo [inca ma rog sa fie cos]. Sa-l sparg? Sa-l las asa? Daca il las asa, imi recomandati vreun dermatolog bun din Bucuresti sau ce dracu' doctor consulta chestii d-astea? Tin sa mentionez ca ultimul contact sexual a fost acum o luna si ceva, insa toate pe care le-am avut au fost protejate. Pana ajung eu la dermatolog, aveti vreo idee ce-as putea face? Ms ca ati citit. Salutari.

Edit: Am uitat sa mentionez ca este destul de dureros, fiind foarte incomod datorita zonei geniale pe care si-a ales-o.

Acest mesaj a fost editat de către Depravat: 18 Oct 2011, 21:01
  •  
    • 1040 mesaje
    20 Oct 2011, 02:23
    0 0
    La urolog tre' sa mergi. Bafta!