Durere pulpa pciorului
-
17 Oct 2011, 17:520 1
Azi noapte am zis ca innebunesc de durere la pulpa piciorului,incepand inghinal,pana la genunchi,deci nu am simtit asa ceva niciodata,cu junghiuri,parca era si amortit,cand puneam mana pe el,nu mai aveam aceasi sensibilitate,m-a trezit din somn si nu ma lasa sa adorm la loc..sunt destul de speriata ca nu stiu despre ce este vb..s-a mai confruntat cineva cu asa ceva?Sau stie cineva de la ce poate fi?
-
17 Oct 2011, 21:32poate ai facut o criza de apendicita. te doare doar piciorul? zona abdominala nu?
-
17 Oct 2011, 21:49Nu ma doare abdomenul,acolo la apendic,doar piciorul,si foarte putin spatele..ma gandesc ca poate e de la coloana..dar stiam ca durerile sunt mai mult atunci cand stai in picioare,pe scaun sau cand mergi..de ex azi pe ziua nu m-a durut,dar azi noapte a fost oribil..
-
17 Oct 2011, 22:07cand ai o criza de apendicita durerile apar in alte locuri cum ar fi : in zona ficatului, adica dreapta sus, sau in zona ombilicala, pe piciorul drept..etc..depinde de pizitie. alte cauze ar putea fi :coloana vertebrala, rinichii sau chiar ovarele (cu toate ca mi se pare exagerata durerea asa cum o descrii tu)..as merge mai mult pe primele 2