Operatii estetice esuate

•  
    • 1 mesaje
    13 Oct 2011, 19:31
    1 0

Buna ziua. Sunt o fosta pacienta al dr-lui Siclovan Horia “marele medic esthetician” si vreau sa va spun ca nu este chiar asa de profesionist cum se spune si cum ii se face publicitate. Am facut o rinoplastie si vreau sa va spun ca mi-a distrus viata asa printr-o simpla operatie. M-a distrus nasul...a trebuit sa mai fac inca 2 operatii la Timisoara la un orl-ist foarte bun. Cel putin cu mine nici nu a stat inainte de operatie sa imi explice tot ce tine de o rinoplastie si tot ce implica aceasta operatie, atat psihic cat si fizic; tot ce conteaza ii sa iti ia banul chiar daca iti distruge viata...Nici nu imi place cum a iesit fizic, arata oribil, mai bine aratam inainte de operatie, pe langa faptul ca nici nu am putut respira. Asa de tare mi-a stramtat nasul ca mi s-a facut sinechie, adica cei 2 pereti laterali ai nasului aproape se lipeau de osul central al nasului. Tot ceea ce vreau sa va transmit prin acest mesaj este faptul ca inainte sa va faceti vreo operatie estetica trebuie sa va documentati foarte bine in legatura cu medicul pe care il alegeti (nu va luati dupa publicitatea de pe internet) si tot ceea ce tine de interventia respectiva, atat pe plan fizic cat si psihic. Doresc sa impartasesc aceasta experienta, care mi-a marcat viata intr-un mod groaznic, cu alti oameni care au avut asemenea experiente negative. Va multumesc si aveti grija.