O parere.. va rog! Multumesc! :|
-
0 0
Buna! As vrea si eu o parere, daca se poate.. :( De ceva timp am observat intre fese un orificiu, sau nu stiu ce este exact :o3 dar daca apas locul iese sange pe acolo.. Mi se intampla asta cam o data pe luna inainte sa-mi vina menstruatia :( Vreau si eu o parere.. :( Multumesc!!
-
Cred ca e chist pilonidal... E ca un fel de gaurica minuscula care se umfla periodic si doare pana se sparge? In partea superioara intre fese? Daca e asa, mergi la medic. In caz ca se dovedeste a fi asta, trebuie sa te opereze, si eu am avut. Problema e ca si dupa operatia, in 40% din cazuti recidiveaza...
-
Cred ca aia e
Eu m-am chinuit cu el 1 an de zile pana sa ma operez. Recuperarea a fost nasoala, am stat in pat 5 luni pentru ca am probleme cu cicatrizarea ranilor. In mod normal intr-o luna esti ok. Operatia dureaza cam 30 min, dar nu te coase nimeni, iti lasa o gaura (suna sadic) si se inchide singura cand creste carnea, ca sa zic asa. Eu am fost singurul caz dificil, cunosc multa lume care s-a operat si intr-o luna a fost pe picioare.
Dupa operatie, cam 1 an am fost ok si anul asta in februarie mi-a aparut iar. Era foarte mic si eu am zis ca nu mai vreau sa trec printr-o operatie, am decis ca in caz ca reapare, sa merg la doctor cand e umflat sa imi faca o mica incizie si sa il goleasca. Dar uite ca am fost norocoasa, am luat antibiotice puternice (12 pastile pe zi) timp de 1 saptamana si s-a retras singur. Medicul mi-a recomandat epilatul cu laser in zona respectiva, sa nu mai intre nici un fir de par/impuritate in orificiul ala mic si de cand am inceput laserul, n-a mai aparut nimic. Trebuie sa fie mereu uscata zona bine si incearca sa nu stai asezata cu greutatea lasata pe fund, ci pe un picior sau altul... -
deja mi-e frica, nu stiu ce sa fac.. nu am mai facut nicio operatie pana acum..
alta metoda nu exista? decat operatia? si cat costa mai exact operatia?? oare daca iau antibiotice (ca in cazul tau) se retrage singur?? eu mai tot timpul stau la pc, ma gandesc ca si din cauza asta e posibil sa fi aparut.. -
Cel mai bine e sa mergi la doctor. Poate se rezolva cu incizia de care spuneam, mergi de cate ori apare, curata si gata. E posibil sa treaca si cu antibiotic, depinde de cate e de mare. Operatia e gratis daca mergi la spital public, la cabinet privat nu stiu. Nici eu nu mai facusem operatii inainte de ea... Si da, de la stat jos mult e.. Incearca sa te ridici si sa te misti in fiecare ora si sa nu stai pe noada (gen cu genunchii la piept).
-
O sa merg la doctor cat mai curand.. sper sa nu fie nevoie de operatie si sa-mi treaca doar cu antibiotice.. Nu e mare, doar putin vizibil daca te uiti atent, dar presupun ca e pe sub piele ca am o usoara umflatura in zona aceea.. Multumesc pt ca m-ai lamurit in legatura cu aceasta problema! :*
Acest mesaj a fost editat de către AlexandraAlexaa: