NEGII
-
12 Oct 2011, 21:440 0
CINE MAI POATE IMPARTASI PARERI??!
AM AVUT NISTE NEGII P MANA SI I AM CAUTERIZAT,DAR AU REAPARUT,N AS MAI VREA SA MERG IAR;OARE DUOFILM ASTA CHIAR FACE CEVA,EU CAND AM FOST AM INTREBAT DAK SE IA,MI A ZIS K DA,...,SI AM O FETITA DE APROAPE 2 ANI NU AS VREA SA I DAU...CE SA FAK???
-
12 Oct 2011, 22:26Cred ca am incercat toate produsele care exista pe piata pentru negi. Cu duofilm nu am reusit sa scap de niciunul. Mai m-am si ales cu niste rani de mai mare frumusetea pentru ca arde practic pielea sanatoasa daca nu esti atent si mai atingi si pe langa neg.
Eu pana la urma mi i-am ars singura cu azot lichid. Am la munca sute de litrii de azot lichid asa ca m-am pus pe treaba singura
Curatam intai cu un bisturiu partea de deasupra a negului si apoi cu un betisor de urechi inmuiat in azot lichid tamponam pana cand nu mai era rece. Asa am vazut eu ca mi-a facut doctorita. Si acum nu mai am nici unul. Deci sfatul meu este sa mergi mai bine la medic. E mai simplu asa. -
12 Oct 2011, 22:32si eu am avut probleme cu negii pe mana acu ceva timp ,degeaba i-am cauterizat au aparut la loc,pana la urma i-am ars cu acid salicilic si au disparut.
-
15 Oct 2011, 14:22Am avut 16 negi pe maini. Acum 14 ani i-am inlaturat cu laser si nu au mai aparut.
-
16 Oct 2011, 22:51Schon, zău de nu mi-ar fi frica sa te supar si sa ramanem singure undeva.
-
16 Oct 2011, 23:19pe mine m-a scapat de negi rostopasca....dadeam pe neg cu sucul acela portocaliu timp de cateva saptamani, zilnic..mi-au disparut definitiv
-
17 Oct 2011, 03:25Stiu o prietena care a scapat de ei cu ulei de ricin. Stiu ca e recunoscut pentru alte avantaje, dar stiu ca a fost la doctor si a umblat cu degete pansate pana cand i-a spus cineva sa incerce... Eu zic ca nu ai ce pierde daca incerci, e o metoda mai putin... dureroasa?
decat restul.