ajutati-ma va rog c-un sfat,am nevoie de ele...
-
11 Oct 2011, 12:070 0
salut,am un baetel de 2 anisori,de la virsta de 1 an jumate avem probleme cu angina ,uneori angina purulenta,ne tratam peste o perioada iar ne imbolnavim de la alte persoane prin preajma bolnave,se poate intimpla chiar cind copilul se joaca,la aer liber,sau gradinita,si din cauza asta mereu cu antibiotice care ne fac probleme in alta parte a corpului(s
urubel) spuneti-mi va rog ce sa fac?ce analize,ar trebui sa dau?cum sa procedez?
-
11 Oct 2011, 12:53cauzele pot fi multiple..virale, bacteriene, parazitare, fungice..cele virale sunt cele mai usuare..nu necesita nici macar tratament ..trece de la sine in timp. daca cauza e una virala si totusi se imbolnaveste atat de des inseamna ca are un sistem iminitar foarte slab si trebuie ajutat. daca cauza este una bacteriana atunci trebuie sa faca o cultura bacteriana si apoi sa ia antibioticul indicat ca sa scape de problema odata si pentru totdeauna. antibioticele nu se iau niciodata pur si simplu cum vad ca dau mai toti doctorii pe la noi. trebuie asociat cu un pansament gastric (in cazul unor antibiotice orale) si un antifungic, pt. ca altfel incep sa apara probleme "in alte parti ale corpului" cum spui si tu.