m-am lasat de fumat

•  
    • 1 mesaje
    7 Oct 2011, 02:13
    0 0

M-am lasat de fumat de vreo 2 saptamani dupa ce am fuamt vreo 15 ani cate 10 tigari pe zi. Singura problema pe care o am este ca sunt balonata mereu iar digestia mi-e data peste cap. Beau cam 2 1/2 de apa pe zi, mananac legume, carne slaba, paine integrala, nu manac dulcuri si totusi nu reusesc sa ma reglez. A mai trecut cineva prin asa ceva? Am inceput si sa ma ingras si nu inteleg de ce. Mentionez ca fac miscare, merg cu bicicleta, merg pe jos, fac si aerobic si totusi ma ingras/umflu pe zice trece. Ce sa fac? 

•  
    • 4034 mesaje
    7 Oct 2011, 12:07
    0 0
    mi se pare f ciudat..in perioada in care mai faceam o pauza de fumat chiar nu eram balonata niciodata. cand fumez ma balonez ..si cand mananc paine alba din comert.daca mananc paine neagra sau imi fac eu acasa nu mai ma balonez..
  •  
    • 1040 mesaje
    7 Oct 2011, 12:21
    0 0
    Ti-am mai raspuns de vreo 3 ori, dar site-ul merge foarte prost si nu mi s-a publicat, daca apare cumva raspunsul de mai multe ori, scuze. Reformulez:
    Si eu am avut aceleasi probleme ca si tine. M-am lasat in iulie si m-am reapucat acum 3 saptamani. La mine cu ingrasatul cred ca a fost si din cauza starilor de anxietate pe care le confundam cu foamea. Asa ca in loc de tigari, mancam fructe. Prea multe, aparent. Vazand ca ma ingras, am inceput sa fumez iar...
    Cu digestia: eu beau dimineata lapte de soia cu cereale cu musli. N-am avut probleme decat in prima saptamana. Incearca sa mananci multe fibre, in mod normal ar trebui sa sa regleze organismul. Poate la tine dureaza putin mai mult.
    Oricum, fa tot posibilul sa nu cazi in pacat si sa ceri o tigara/un fum de la nimeni. Eu asa m-am apucat iar, dintr-o prostie