vas de sange spart la ochi
-
6 Oct 2011, 20:360 0
buna tuturor!!! am si eu o problema...acum doua nopti in timp ce dormea mama s-a trezit cu o durere in partea dreapta a capului, nu i-a dat atentie, iar cand s-a trezit dimineata a constatat ca avea un vas de sange spart la ochiul stang...deocamdata nu a fost la medic, sangele inca este acolo...am inteles ca ar putea fi tensiunea mare la ochi... mentionez ca nu a prezentat varsaturi, tuse, iar tensiunea o are mica de obicei (sub 10)...eu am sfatuit-o sa mearga totusi la doctor, ma sperie roseata aia...a mai avut cineva ceva de genul acesta? sa mai astepte sa-i treaca???
-
22 Oct 2011, 19:31
mergi DIRECT la medic , nu e de glumit ,,,,,,,,,, vasele de singe se sparg din multe cauze , fragilitate mare a vaselor care iriga ochiul - si pt asta se da tratament , tensiunea arteriala mare care duce si la tensiunea oculara
Iti spun asta pt ca si eu am trecut prin asta si n-am dat importanta , iar cind am fost la medic mi-a descoperit ca am ,,,,,,,,,,,,glaucom!
Nu e de glumit , fugi cu mama la dr
Sanatatesi numai bine !
PS . ar fi bine sa mergi la un dr bun , dar la cabinet particular pt ca acolo au tot felul de aparate
-
22 Oct 2011, 19:31
mergi DIRECT la medic , nu e de glumit ,,,,,,,,,, vasele de singe se sparg din multe cauze , fragilitate mare a vaselor care iriga ochiul - si pt asta se da tratament , tensiunea arteriala mare care duce si la tensiunea oculara
Iti spun asta pt ca si eu am trecut prin asta si n-am dat importanta , iar cind am fost la medic mi-a descoperit ca am ,,,,,,,,,,,,glaucom!
Nu e de glumit , fugi cu mama la dr
Sanatatesi numai bine !
PS . ar fi bine sa mergi la un dr bun , dar la cabinet particular pt ca acolo au tot felul de aparate