pantofi cu ciuperca bonus:)
-
0 0
mi am cumparat si eu o pereche de pantofi de piele fara toc,inchisi cu siret. si cu o ciuperca de toata frumusetea. daca ma dau cu clotrimazol imi trece..numai ca nu vreau sa i arunc.ma simt f bine in ei.plus ca am dat si o multime de bani pe ei. cum fac sa tratez pantofii? pt ca nu i port purta cu sosete.sunt dintr o piele f subtire si nu merg purtati cu sosete. heeellpp:(((
-
wow, ce situatie
esti sigura ca de la pantofii aia ai facut ciuperca?
eu de regula cer la magazin sa-mi aduca o cutie noua, cu o pereche neprobata de nimeni (eu port 35-36, deci picior de printesa, iar perechile de pe raft sunt de obicei largite)
habar nu am ce sa faci
dar presupun ca talpa din interior nu o poti trata tot cu clotrimazol
eventual mergi cu papucii la magazin si ceri sa-ti schimbe talpa interioara
ai 30 zile garantie, nu?
in caz ca nu merge asta, ii duci la un atelier de reparatii incaltaminte si tot asa, ceri sa schimbe talpile interioare
bafta! -
Cred ca ai doua variante:
Daca chiar ai luat o ciuperca, atunci sfatul meu e sa stergi pantofii bine, pe interior, cu servetele imbibate cu Sagrotan, un dezinfectant foarte bun. Cred ca se gasesc in comert, sunt extrem de folositoare pt orice suprafata "infestata"
Nu curge si teoretic nu lasa urme (depinde si de culoarea pantofilor). A nu se confunda cu diverse alte produse marca Sagrotan, gen dezinfectante de baie, geluri pt bucatarie, etc. Nu pt ca nu ar functiona, dar nu ai nevoie de cantitati mari sau detergent pt operatiunea asta. Eu folosesc servetelele astea pt interiorul orcarei perechi nou cumparate, pentru ca nu vreau sa risc (de probat probez intotdeauna cu ciorap, chiar si flip-flops
) Daca ai dermatita de contact, atunci probabil esti alergica la una din substantele chimice cu care au fost tratati pantofii, si in cazul asta nu exista solutie in afara de a renunta la ei.
ps: ultima varianta are drept "upside" faptul ca ai ocazia sa mergi inca o data la vanatoare de pantofi

Acest mesaj a fost editat de către iniminimo: