PLOMBA DENTARA
-
2 Oct 2011, 07:500 0
Buuun..deci am o masea care a avut plomba dar a cazut acum cateva luni si nu am mers la dentist(de frica:D) iar acum ma cam doare si a facut si o cariuta mica:( Cam cat m-ar costa sa imi pun la loc plomba? Mentionez ca e destul de mare :-ss
-
2 Oct 2011, 07:55in primul rand nu putem sti, daca doare inseamna ca s-a ajuns la pulpa si atunci depinde ce decide medicul, omoara nervul sau nu....curata si pune tratament sau nu....este delicat, trebuie sa ajungi la medic si iti va spune el, dar trebie musai si o radiografie la maseaua aia ca sa se vada situatia exacta.
-
2 Oct 2011, 16:34o plomba costa intre 80-120 ron , radiografia 20 ron si tratamentul 40 , cam atat am platit eu.
eu zic sa mergi cat mai repede la dr. -
2 Oct 2011, 17:56NU mai amana! du-te cat mai repede la medic, poti sa pierzi dintele cu totul! acum se face anestezie pentru orice, poti cere sa dea cu spray din acela si nu simti nimic!
-
2 Oct 2011, 20:51Oricum nu vreau sa o scot! E primul molar. Si mai am un dinte scos din partea de sus...am sa merg maine. Oricum, imi ies si maselele ed minte si una ma doare..trebuie s ama opereze. Multam si sar'na:*
-
8 Oct 2011, 23:01Da, si eu zic sa mergi cat mai repede. lucrurile au mai evoluat de cand aveai intr-adevar motive sa te temi
http://www.dentestet.com/mini-consultatie-gratuita