cineva interesat de reflexoterapie?

•  
    • 38 mesaje
    30 Sep 2011, 19:42
    0 0

Buna, am terminat un curs de masaj reflexogen si timp de ceva vreme am practicat pe prieteni si familie - ca sa-mi imbunatatesc tehnica - cu rezultate incurajatoare. Dar as vrea sa-mi extind aria de lucru, mai ales ca fac asta din pasiune si chiar cred ca functioneaza atat ca remediu alternativ cat si ca relaxare. In plus, am nevoie de practica pt ca intentionez sa urmez niste cursuri mai specializate in strainate.

Intrucat am deja un job nu vreau sa ma angajez la un salon de masaj dar pot lucra la domiciliul clientului dupa un program stabilit de comun acord. Nu vreau sa ma pierd in detalii acum pt ca presupun ca stiti ce este si cum functioneaza reflexoterapia, dar daca doriti lamuriri, va stau la dispozitie :)

•  
    • 3311 mesaje
    30 Sep 2011, 20:08
    0 0
    ce oras?
  •  
    • 38 mesaje
    30 Sep 2011, 20:19
    0 0
    Scuze, am uitat sa precizez - Bucuresti
  •  
    • 3311 mesaje
    30 Sep 2011, 23:53
    0 0
    pai Cat, spune si tu:
    te deplasezi
    cat dureaza
    cat costa
    faci abonamente .. etc
    detalii de astea care ar interesa omu' care vrea masaj
  •  
    • 38 mesaje
    1 Oct 2011, 00:30
    0 0
    Ma promovez mai timid pt. ca job-ul meu de baza este altul
    Dar spun:
    da, ma deplase
    sedinta dureaza 50-60 de min
    inainte de a incepe are loc o discutie cu pacientul ca sa stabilim care sunt problemele si unde sa insistam, prin urmare:
    -daca vorbim de sedinte sporadice...asa, mai mult de relaxare...30lei pe sedinta
    -daca e vroba de vreo afectiune care necesita un numar de sedinte ca sa obtinem rezultate, atunci desigur ca pretul e la pachet

repet - o fac din pasiune - pentru ca eu la randul meu am scapat de o problema la colecist cu reflexo - si as vrea sa am cat mai multi pacienti cu diferite tipuri de suferinte ca sa-mi pot da seama ce si cat functioneaza
    oricum este o terapie "prietenoasa" care nu face niciun rau dar relaxeaza