crema de fata
-
3 Ian 2005, 20:290 0Eu am tenul sensibil si imi ies iritatii daca nu sunt atenta ce folosesc
In acelasi timp are si tendinte spre acnee in zona T si in restul se usuca.
Ce crema as putea folosi ca sa impac toate aceste probleme?
eu am acum o crema de la elmiplant pe baza de galbenele care este buna dar imi face tenul sa luceasca si vreau sa scap de problema asta!
Ce ma sfatuiti? -
3 Ian 2005, 20:32Si am uitat sa mai intreb!
e cumva nevoie sa am una de zi si una de noapte? -
4 Ian 2005, 01:15incearca crema cu "argila de la ana aslan" (se gaseste in mai toate parfumeriile si nu e scumpa 160000) sunt si alte produse mai bune dar care sunt mult mai scumpe.
-
4 Ian 2005, 10:34Parerea mea este ca cel mai bun sfat ti-l da cosmeticiana.
Si iti face si niste ionizari mai mare dragu', care iti mai inchid putin porii deschisi din zona T.
Eu nu am probleme deosebite cu tenul (desi este mixt), dar mi-a dat niste sfaturi super. Asa ca ea este cea mai in masura sa iti spuna ce produse sa folosesti si cand. -
4 Ian 2005, 13:14Buna!
Si eu am aceeasi parere cu aileana. Am avut o multime de probleme cu tenul si mi-am cumparat atatea produse cosmetice, de-mi puteam deschide un magazin la domiciliu, insa, pana nu am apelat la sfatul unui medic dermatolog si mai apoi la al unei cosmeticiene, nu am reusit mare lucru. Acum totul este ok si, chiar daca nu am un ten "de portelan", ma simt bine in pielea mea si nu mai am complexe.