intarziere si secretii vaginale abundebte...posibila sarcina?

•  
    • 3 mesaje
    22 Sep 2011, 13:14
    0 0

Buna "evelor", sunt noua pe forum si am mare nevoie de ajutorul vostru.

Ultimul cm l-am avut pe data de 16/08/2011, pe data de 13/09/2011 am avut doar o picatura de roz si de atunci nimic. De cateva zile insa am secretii vaginale abundente inodore si incolore, este posibil sa fie sarcina? Mentionez ca de trei zile sunt si racita si nu-mi pot da seama daca simptomele pe care le am-greata, schimbul gustului, ameteli, salivare abundenta si urinare deasa;- sunt normale sau nu. Am facut programare la ginecolog dar este peste patru zile(luni), si nu am rabdare...

Va multumesc.

•  
    • 25 mesaje
    22 Sep 2011, 14:44
    1 0
    de ce nu iti faci un test de sarcina sa fii sigura( ma rog cam 90 %) , cel mai ieftin este 5 lei si il gasesti in toate farmaciile ...dar nu te-ai protejat in tot acest timp???
  •  
    • 5609 mesaje
    22 Sep 2011, 15:03
    1 0
    f posibil sa fii. Lipsa menstruatie este unul din semnele calre ca esti insarcinata, dar mai bine fa-ti un test de sarcina pana ajungi la medic.
  •  
    • 3 mesaje
    22 Sep 2011, 20:49
    0 0
    Buna seara, va multumesc mult pentru raspunsuri , sunt foarte incurajatoare...nu ne-am protejat, ne dorim foarte mult un bebe, cat despre testele de sarcina, am uitat sa precizez ca nu sunt in Romania, si aici sunt mai scumpe(sunt in Grecia), dar, m-am gandit ca poate a mai trecut vreo fata prin asa ceva, si nu este vreo alarma falsa.
    Va multumesc inca o data, si am sa va tin la curent cu noutati.
    Sa aveti o seara placuta !!!
  •  
    • 25 mesaje
    23 Sep 2011, 10:44
    1 0
    ahhh pai dak va doriti un bebe felicitari!!!!esti pe drumul cel bun
  •  
    • 500 mesaje
    23 Sep 2011, 10:56
    1 0
    si eu zic tot la fel ....fe;licitari duap simptome se pare ca ar misca tufa ))
  •  
    • 3 mesaje
    24 Sep 2011, 01:43
    0 0
    Va multumesc, ar fi minunat...dar sincer nu stiu daca este, caci astazi de cate ori m-am dus la toaleta am vazut cate putin roz deschis la culoare -foarte putin, dar pentru mine suparator-, am mare agonie sa vad ce se intampla....si nu mai trec si zilele astea ...pana luni ..., dar maine am sa-mi iau un test sa vad ce se intampla.
    Va pupacesc dulce !!!