remediu pentru dureri de oase
-
6 4
Salut,
Stie cineva ce as putea sa iau pentru oase mai natural? Am 31 de ani, fac sport, mananc destul de sanatos. Dar ma dor oasele si parca scartaie asa cand ma misc mai brusc. M-ar ajuta si o recomandare de reumatolog bun din Bucuresti.
Multumesc din inima
-
Imune, cred ca te-ar ajuta,deoarece si pe mine m-a ajutat foarte mult. In copilarie am avut
osteomielita si am ramas cu dureri insuportabile de mule ori. De asemenea am avut dureri mari si la coloana vertebrala, care au disparut. Am incercat cu de toate, suplimente, fizioterapie... dar nici un rezultat, pana am descoperit aceste formule de microalge create de d-na dr Grashoff din Germania. Incerc sa-mi explic ce s-a intamplat de fapt... daca au fost acumulate toxine ( chiar si metale grele) in articulatii, alga Chlorella vulgaris a facut detoxifierea, iar daca am avut lipsuri de minerale sau orice, atunci cele 4000 de substante vitale au asigurat necesarul zilnic. Citeste mai multe la algae-facts.com si poate te va ajuta si pe tine. Eu sper ca da, si cand vei scapa de dureri mai scrie-ne
. Sanatate multa! -
Merci frumos Ildicuta,
O sa ma interesez. Am mai gasit pe alt forum ceva interesant de Piascledine, pe baza de soia si avocado si ma gandesc sa incerc. E clar ca pe baza de plante e cel mai bine in prima faza, ca sa dau in altele luand pastile clasice, ca alea fac bine intr-un fel si pot dauna altfel din cz compozitiei chimice.
Toate bune! -
Buna,
intr-adevar, Piascledine este pe baza de avocado si soia si este recomandat in cazul durerilor de articulatii. Eu am auzit de el cand am fost cu mama la reumatolog si a aflat ca are artroza si i-a fost recomandat. Mama este multumita de el, totusi poate ar fi bine sa mergi la un doctor sa te vada si apoi sa iei pastile. eu sunt din buzau, asa ca nu pot sa te ajut cu recomandarea dar iti tin pumnii.
numai bine -
hello,
sfaturile mele ar fi: sa mergi neaparat la medic ca acelasi lucru l-a patit si matusa mea, care a refuzat un timp sa mearga la medic si afectiunea s-a agravat;
Si noi am auzit de Piascledine 300, insa din pacate destul de tarziu, cand matusa mea deja luase medicamente clasice desi avea probleme cu ficatul. de vreo 3 luni ia Piascledine si efectele se resimt, inclusiv la nivelul ficatului care s-a mai redresat dupa medicamentele celelalte; iar durerile de oase s-au ameliorat simtitor.
multa sanatate!
-
buna,
unchiul meu a fost diagnosticat cu artroza, avea probleme serioase cu oasele si medicul i-a recomandat acest medicament, care are intr-adevar multe beneficii; desi e facut din soia si avocado, ingrediente naturale, trebuie consumata multa apa. trebuie sa fie recomandat in cunostinta de cauza...zic ca e cel mai bine sa vezi ce zice si medicul. succes! -
daca e vorba de artroza, explicatia consta in diminuarea cantitatii de acid hialuronic de la nivelul articulatiei pana la disparitie, ceea ce duce la aparitia durerilor si la scaderea mobilitatii... e bine insa sa consulti un medic inainte de a lua orice medicament..e posibil sa fie doar ceva temporar, care nu afecteaza articulatiile...si e important sa te si odihnesti. cel mai bn vb cu medicul despre asta.
-
@ kassandra25 – cunosc senzatia, de 1 an. Am munca de birou si am ajuns la doctor din cauza disconfortului. Doamnele care asteptau la cabinet vorbeau de piascledine, vad ca si lumea de pe forum il stie déjà. L-am luat 6 luni, cum se recomanda, si ma simt bine. Incearca o vizita la doctor si piascledinul.
-
Eu va recomand din tot sufletul argila... e un produs 100% natural lasat de Dumnezeu pe pamant.Vindeca multe boli... Cum a fost descoperita argila: "era in vremurile de demult un om bolnav la care nu-i mai dadea nimeni nici o speranta. Intr-o zi a cazut la pamant,iar peste el s-a napustit o ploaie.Omu nostru a zacut pe argila un timp,iar el s-a facut bine!"...Asa a fost descoperita argila! As putea sa va dau o gramada de exemple cum am vazut cu ochii mei ce minuni poate sa faca aceasta argila! Va doresc tuturor multa sanatate!! http://www.argilaalbastraderaciu.ro/
-
Buna Sepiandra,
Cu recomadare pentru un reumatolog bun nu te pot ajuta. Am fost pe la mai multi si nu pot sa spun ca am gasit unul uau. Insa iti pot recomanda ce iau eu acum pentru aceleasi tipuri de dureri. E un supliment natural, care mi-a fost si mie recomandat de un prieten. Se numeste Tripernol, il iau de 2 luni de zile si vreau sa-ti spun ca mi s-au ameliorat foarte mult durerile articulare. Are la baza extract de ulei din scoici verzi care sunt sursa naturala pentru Omega 3. Nu vreau sa fac reclama sau ceva de genul asta, insa la mine a functionat. Il gasesti numai online (cauta-l pe google si ai sa gasesti site-ul de unde il poti cumpara). Din ce-am vazut pe eticheta este fabricat in Noua Zeelanda. Si un lucru care cred ca este foarte important: am mai incercat si alte suplimente de genul asta, insa Tripernol a functionat pentru ca are cea mai mare concentratie de ulei de scoici verzi (334mg/capsula). Din acest motiv am avut si rezultate. Sper ca te-am ajutat.