help!,,...oare sunt insarcinata?
-
0 0
buna evelor!va rog sa ma ajutati cu un sfat,sa mi spune ti ce sa fac....!trebuia sa mi vina ciclul menstrual de pe data de 8 septembrie luna asta..si mi a intarziat pana acuma defapt nici acum nu mi a venit,desi am facut 2 teste de sarcina si ambele au iesit negativ.credeti ca sunt insarcinata?nu stiu ce sa fac sunt foarte speriata trebuie sa merg la un consult ginecologic?va multumesc.
-
Da,poate sa iti intarzie asa mult,am patito şi eu dar eu am mers la un medic nu am stat cum spui tu ,,lasa ca vine el pana luna viitoare".trebuie sa mergi la un medic neaparat sa iti prescrie un tratament corespunzator efectiunii tale. Sti ce repercursiuni pot avea racelile netratate corect,??? Intra pe net şi citeste!!!! Mergi la medic!!!
-
bibitszu said:o sa mai fac odata testul si iese iar negativ ,iar ciclul nu o sa mi vina pana luna viitoare ...credeti ca este vreo problema in acest caz?poate sa mi intarzie asa mult menstruatia dak as fii racita ,si sa nu fiu insarcinata?
Salutare fetelor.Am si eu o problemutza care ma pune pe jar.Pe 19 aprilie am avut contact neprotejat,tin sa mentionaz ca era perioada fertila.dupa trei zile am avut eliminari de culoare maro,foarte putin doar citeva pete.mai apoi mi-au inceput durerile de sani si credeam ca sunt insarcinata.Ciclul mi-a intirziat cu 8 zile,trebuia sa vina pe 6 mai;testul l-am facut dupa 6 zile de intirziere si a iesit negativ.Abia dupa 8 zile de intirziere,(pe 14 mai)a venit.Credeti ca pot avea sangerare peste sarcina.Va rog mult sa ma ajutati,imi doresc un bebe!!! Multumesc mult.