Vaginita, flora microbiana grad ridicat
-
20 Sep 2011, 16:570 0
Buna! Am candida de cativa ani si niciodata nu am dus vreun tratament impotriva pana la capat. Unii medici mi-au spus sa nu ma ingrijorez pt ca oricum e parta componenta din flora si ea recidiveaza dar cred ca in timp se poate croniciza si poate da nastere la alte boli. Mi-am reinceput viata sexuala dupa o lunga perioada de pauza si am facut vaginita. Sa fie asta cauza? Ce ma ingrijoreaza e faptul ca la Flora Microbiana am gradul 4. Ce inseamna asta? E data rau peste cap?
Daca ma puteti ajuta sa-mi spuneti si ce inseamna Bethesda - Reactiv benign pt ca ma ingrijoreaza. Ma face sa ma gandesc la... cancer.
Daca aveti vreo informatie in legatura cu acestea... Va multumesc!
-
22 Sep 2011, 14:38De candida poti scapa cu usurinta, gasesti in farmacie "canesten gyn3" sunt 3 pastile care se intrioduc in vagin timp de 3 zile si atat.
Organismul isi face treaba si elimina asta. Probabil ca si flora intestinala este infestata cu candidam, asa ca un tratament naturist eficient este KEFIRUL pe somacul gol, un pahar mare dimineata si seara.
Cat priveste flora microbiana, trebuie sa mergi la ginecolog sa-ti dea tratament adecvat impotriva bacteriilor care le ai tu acolo.
Termenul de "benign" este bun.
Termenul cvare ar trebuii sa te sperie este "malign" adica cancer.