Remedii pentru problemele create de fiere.
-
3 1
De citeva zile am probleme cu fierea.Ma doare ,durerea radiaza si-n spate ,in omoplat,ieri am facut frison,ce mai........Cintarea Romaniei!Voi,care aveti aceleasi probleme,cum o potoliti?Eu am baut ceai de anghinare,o fericire ,colebil,no-spa forte si cam atit,dar daca aveti remedii miraculoase sint gata sa le pun in practica.
-
Cutitul! Operatia clasica sau laparoscopica, ce iti recomanda medicul!
Am suferit 15 ani de fiere, mai intai a fost mal api s-a format piatra, nu poti sa-ti spun cum treceau zilele pt mine, cum nu suportam nici de durere in coaste, vomitat, dureri de cap, etc. Si cate tratamente nu am incercat, de toate soiurile...nu mi-au alinat suferinta decat temporar.
Acum 10 ani m-am operat si de atunci sunt supericita.Nu mai am dureri, nu mai vomit, nu mai am dureri de cap...nu cred ca existe vreu remediu sa te puna pe picioare mai bine ca operatia, am scapat de piatra care mi-a macinat 15 ani din viata.
recomand cu caldura, operatia laparaoscopica este la fel de usoara ca si o apenticita, a doua zi este deja acasa si vindecarea este f usoara si rapida!
Sanatate maxima! -
Si cu 2 tablete de Scobutil, eventual 2 tb x3/ zi se mai potoleste ceva.
Mai apoi, merge si 1 tb Triferment imediat dupa masa.
Oricum, pacatoasa treaba cu bila. Si eu am probleme

L.E. Si in loc de ceai de anginare
poate ar fi mai bine sa iei o tb de Anghirol (contine anghinare) inainte de masa http://www.prospecte.net/prospect-anghirol
Acest mesaj a fost editat de către cafe_au_lait: -
dubito said:
Dar dupa operatie poti manca normal sau e necesar un regim? Ma gandesc ca lipseste ceva care participa la digestie...
Si eu am colecistul malformat si, teoretic, nu ar trebui sa imi faca probleme (asa mi-a zis doc), insa nu prea ma place, am crize periodic, asa cum spunea cineva mai sus...
Imediat dupa operatie trebuie sa tii regim sever pt 3-6 luni, dupa care treptat pana la 1 an intruduci si alte alimente, una cate una.
Eu am ajuns sa manac dupa 1 an absolut orice si de atunci nu ma mai opresc din mancat

Dar serios, chiar manac absolut orice si ma bucur de viata, la revedere durere in coaste, la revedere voma si ameteli, dureri de cap...chiar sunt alt om, ma si mir cu de am suferit ani buni spernad sa scap de operatie si dupa ce am facut operatia am fost atat de usurata.
Iti spun clar, nu exista cale de mijloc, exista doar o amanare a momentului operatiei cauzata de frica...dar te rog sa ma crezi, nimic nu este mai bun pe lumea asta decat sa te bucuri de viata cand nu te doare nimic, cand poti manca orice si oricand...chiar esti fericit.
apropo, si eu am avut mal la inceput si fierea lenesa...dar dupa 15 ani s-a pietrificat si ....operatia a fost singura salvare!
Acest mesaj a fost editat de către Maricon: -
daca nu ai pietre nu te opereaza nimeni, de altfel nici n-ar fi indicat.
medicii nu recomanda scoaterea fierei la persoanele tinere pt ca exista riscul ca in 20-30 de ani sa faci cancer de colon.
daca intr-adevar problemele sunt de la fiere, va trebui sa iti supraveghezi f bine regimul alimentar. cele mai rele sunt grasimile (atentie si la cele ascunse).
pe vremea cand credeam ca am probleme cu bila, cineva i8mi recomandase un tratament naturist ceva de genul o lingura de ulei de masline cu cateva picaturi de lamaie, dimineata pe stomacul gol, dupa care sa bei apa si sa stai 10 minute intinsa in pat, pe partea dreapta. se recomda a se face cate o cura (de nu imi mai amintesc cate zile ) toamna si primavara si se promitea un trai fara probleme biliare.
daca te intereseaza probabil gasesti regimul pe net. eu nu l-am urmat pt ca n-am reusit sa beau uleiul

oricum dupa multe tratamente pt fiere s-a dovedit c a nu aveam probleme cu ea, ci cu un apendice care avea simptome atipice . rasu-plansu