spotting? Va rog sa ma ajutati!!!????!!!
-
15 Sep 2011, 21:270 0
Salut evelor,
am nevoie urgenta de ajutor. Iau anticonceptionale de aproximativ 6 ani. N-am avut niviodata probleme cu ele. Iau Desorelle. marti noapte am avut contact sexual pentru prima data in 3 luni. astazi (joi) dimineata am observat o scurgere maronie... pe care n-am vazut-o pana cacum niciodata in 6 ani... sunt la jumatatea foliei de pastile, le-am luat pe toate, nu am uitat niciuna... am luat marti seara o pastila de flamexin, dupa actul sexual, pentru ca uneori, daca o perioada nu am contact sexual, cand il reiau, fac o inflamatie a vezicii. medicul meu mi-a spus ca nu interactioneaza... dar acum sunt speriata pana la Dumnezeu si inapoi... pentru ca nu stiu ce se intampla... ma poate ajuta cineva? am sanse sa fie vorba de o sarcina???? Va rog din suflet, ajutati-ma cu niste raspunsuri, pentru ca nu pot nici macar dormi de griji, iar medicul meu ginecolog se intoarce abia saptamana viitoare din concediu :((((. Multumesc din suflet!!!!
-
16 Sep 2011, 21:20Daca nu sangerezi continuu si nu ai dureri abdominale il poti astepta pe ginecolog pana vine din concediu. Doar atat iti pot spune.