Cabinet medical ginecologic
-
0 0
Dragele mele Eve, am si eu nevoie de ajutorul vostru!
M-am mutat recent in Bucuresti si nu cunosc pe nimeni suficient de bine ca sa ma indrume spre un cabinet ginecologic fara sa ma fac rosie din cap pana in picioare de rusine. Poate sfaturile voastre imi vor prinde bine. Eu sunt o persoana mai pudica, deci as avea nevoie de o doamna doctor care sa fie amabila si intelegatoare, sa ma pot simti confortabil alaturi de ea! Am cautat pe internet cabinete, dar ori pretul era exagerat de mare pt un consult, ori nu iti oferea mare lucru in banii aia...gasisem o oferta de la o doamna doctor care continea consultul in sine+Papanicolau+test secretii la un pret acceptabil dar nu este disponibila doamna pana in luna octombrie si chiar as vrea sa merg la medic cat mai repede pentru ca am niste dureri groaznice si simt ca mi se inflameaza ovarele in cele mai nepotrivite momente.
Eu locuiesc in zona Militari, auzisem ceva despre un medic foarte bun in zona Gorjului, poate are cineva informatii.
Va multumesc si astept raspunsurile voastra, dragele mele!
-
de obicei unde tariful e mic..nu ti ofera servicii de cine stie ce calitate....eu am fost la clinica gynecoland. e un pic mai scump decat prin alte parti..dar n ai ce comenta despre servicii si profesionalism...
Acest mesaj a fost editat de către creatza23: -
Multumesc mult pt raspunsuri, dragele mele Eve.
Cand scrisesem despre oferta aceea cu teste incluse, ma refeream ca face parte dintre promotiile acelea de la Cuponiada care a curpins Romania, unde ai niste reduceri daca achiti contravaloarea unui produs/serviciu in avans. O sa tin cont de sfaturile voastre, chiar ma voi interesa cu atentie.