Traumele psoriazisului

•  
    • 5 mesaje
    9 Sep 2011, 15:32
    0 0

As vrea sa vin in ajutorul tuturor ce se confrunta cu aceasta boala stiind ca Exista cateva tipuri diferite de tratamente disponibile pentru tratarea psoriazisului, dar tinand cont de natura sa recurenta (ciclica), aceasta boala, psoriazis, este intr-adevar o adevarata provocare cand vine vorba de tratare.

Tipul de tratament prescris unui pacient cu psoriazis, depinde in mare masura de varsta si sexul persoanei in cauza, si de asemenea de gradul de severitate al bolii.

La inceput, doctorul mi-a  prescris cu un tratament pentru psoriazis mai putin invaziv, ca de exemplu, medicamentele putin riscante. Daca acestea nu au fost eficiente, tratamentul pentru psoriazis trece la o treapta mai invaziva.

Cu toate acestea, oricat de infricosator v-ar parea sa stiti ca eu am avut succes cu o crema special creata pentru psoriazis , din ingrediente naturale ce mi-a recomandat-o doctorul dupa nenumarate produse.

In sfarsit pot spune ca ma simt mai bine, deoarece aveam impresia ca boala psoriazis imi ameninta viata acum pot spune ca numai am cojite, roseata si alte lucruri stanjenitoare ce le provoaca acesta boala.

Stiu ca e greu sa treceti prin asa ceva ,si daca doriti va las id-ul meu sa socializam despre boala care na face mai puternice. vrabie.loredana@yahoo.com