dureri de dintii de 2 luni jumate
-
6 Sep 2011, 02:230 0
Buna ,
Am o problema de 2 luni jumate ma dor dintii de imi vine mie sa ii scot
am fost la dentist mi-a dat tratament si nimik parca durerea e mai dureroasa , eram in Romania si pentru ca nu am mai putut sta mai mult (eram in concediu ) a trebuit sa plec, si nu am mai apucat sa le scot afara maselele . Doctorul dentist mi-a dat antibiotice sa le iau ca o sa-mi treaca infectia , da pe naiba ca nu mi-a trecut am avut 7 zile de luat antibiotice si nimik , m-am decis sa ma duc aici unde sunt acuma la dentist dar astea se c-am lungesc , in fine dentistul asta iarasi mi-a dat antibiotice de 2 feluri (stiind ca am luat inainte) sa iau la fiecare 8 ore timp de 7 zile , si NIMICA durerea este acolo nu pot sa dorm noptile , nici nu stiu ce sa mai fac pentru ca de scos trebuie sa mai astept vreo 2 saptamanii pentru ca numai atunci am programare la control.
In fine durerea pe care o am este insuportabila , parca cineva imi pulseaza cu viteza la masele si pe langa asta ma doare si capul partea stanga si urechea in partea stanga am luat toate medicamentele posibile pentru a ameliora durerea si nimil o ora si gata durerea e inapoi :((
ZICETI-MI SI VOI CEVA VA ROG BABESC SAU NU STIU CEVA CARE SA TREACA DUREREA ASTA :(((( CA EU NU MAI STIU CE SA IAU AM INCERCAT TOT.
(4 masele imi sunt afectate 2 in partea dreapta , 2 in partea stanaga exact ultimile , si va dati seama cand ma lasa stanga ma ia dreapta :((((( )
astept sfaturile voastre si parerile voastre :)
-
6 Sep 2011, 16:51Dupa ce trece iti recomand sa iei suplimente cu calciu, de exemplu, cred ca sunt cele mai folositoare pentru sanatatea dintilor. Ca sugestie, Calciu Coral de la Bio Elemente. Suplimenteaza necesarul de calciu, magneziu si vitamina D al organismului, intareste oasele si dintii, previne formarea cariilor dentare.