Anticonceptionale HARMONET

•  
    • 27 mesaje
    30 Dec 2004, 14:05
    0 0
    Dupa ce mi-a verificat de cateva ori analizele de sange si urina, doctorita mea mi-a recomandat anticonceptionale HARMONET, pe care le-am cumparat chiar de la cabinet. Din nefericire, mi-a dat numai folia cu pastile, fara prospect.
    Astfel incat ma pune in postura de a lua pilulele "pe incredere" (pe internet nu am gasit decat ceva pe scurt in franceza, insuficient).
    Apelez la voi fetelor, cele care stiti despre Harmonet, sa-mi spuneti cum va impacati cu ele.
    Va multumesc si va pup.
  •  
    • 360 mesaje
    3 Ian 2005, 12:51
    0 0
    Pai du-te la farmacie si mai cumpara o folie...cu prospect cu tot. Oricum iti va folosi luna viitoare..
  •  
    • 331 mesaje
    4 Ian 2005, 10:33
    0 0
    ca orice alt conceptional, de tipul 21 de pilule...
    da' ai primit o idee mult mai buna si daca nu intelegi ceva de pe prospect, intreaba doctorita...sau pe noi
  •  
    • 27 mesaje
    4 Ian 2005, 10:38
    0 0
    Merci mult fetelor,
    Chestia cu prospectul e in regula, eu vroiam sa stiu cum va intelegeti voi cu ele (ma refer la evele care folosesc Harmonet). Stiu ca mai toate pilulele dau reactii asemanatoare, dar pana atunci chiar n-am mai auzit de el si parca as fi vrut sa stiu pareri de-ale voastre inainte. Si problema e ca nici pe internet n-am gasit mai nimic, chiar si pe forumuri straine (romanesti nici vorba).