mancarimi in zona genitala

•  
    • 4 mesaje
    15 Aug 2011, 01:48
    0 0

buna, de cateva zile am niste mancarimi in zona genitala dar numai cand merg la toaleta le simt si inn acelasi timp si usturimi, m-am uitat in oglinda si in unele zone apar niste mici fisuri pe piele. si o secretie alba lichida abundenta. am inceput de vreo 3 zile sa folosesc clotrimazol crema dar nici un rezultat. as vrea sa mentionez ca aceste mancarimi au inceput in urma unui contact sexual cu prietenul meu cu care sunt de 4 ani dar inainte de a avea contact sexual noi am fost despartiti o luna jumate. imi puteti da vreun sfat? multumesc

•  
    • 121 mesaje
    15 Aug 2011, 01:59
    0 0
    Cel mai bun sfat: mergi la medic !!!
  •  
    • 2 mesaje
    15 Aug 2011, 10:47
    0 0
    foloseste bioptronul si te vei vindeca cu siguranta
  •  
    • 1030 mesaje
    15 Aug 2011, 12:58
    0 0
    Mergi si fa o analiza la secretia vaginala,asa vei sti exact ce ai si ce tratament este potrivit pt tine,in plus de asta,trebuie sa fie unul complet,nu doar unguent..si va trebui sa ia si partenerul,ca sa evitati reinfectarea si abstinenta pana la vindecare..
  •  
    • 5 mesaje
    21 Aug 2011, 21:33
    0 0
    swetgirl said:

buna, de cateva zile am niste mancarimi in zona genitala dar numai cand merg la toaleta le simt si inn acelasi timp si usturimi, m-am uitat in oglinda si in unele zone apar niste mici fisuri pe piele. si o secretie alba lichida abundenta. am inceput de vreo 3 zile sa folosesc clotrimazol crema dar nici un rezultat. as vrea sa mentionez ca aceste mancarimi au inceput in urma unui contact sexual cu prietenul meu cu care sunt de 4 ani dar inainte de a avea contact sexual noi am fost despartiti o luna jumate. imi puteti da vreun sfat? multumesc

Buna,

Incearca polygynol. sunt ovule intravaginale recomandate pentru infectii in aceasta zona. daca in observi nici o imbunatatie in max 5 zile mergi la medic. mie mi le-a recomandat doctorita mea pentru candida (care are simptomele descrise de tine) si s-a rezolvat rapid.

•  
    • 5609 mesaje
    22 Aug 2011, 13:52
    1 1
    Citeste aici:
    http://www.eva.ro/sanatate/medicina-generala/boli-cu-transmitere-sexuala-articol-4186.html