constipatie HELP
-
0 0AM O MARE PROBLEMA.MA CHINUI CU O CONSTIPATIE REBELA DE CEL PUTIN UN AN .E FOARTE ENERVANT.AM INCERCAT MAI MULTE MEDICAMENTE SI CEAIURI DAR NIMIC N-A FOST DE FOLOS.VA ROG AJUTATI-MA!
-
Hajnalka ! Daca maine mai esti printre cei vii da un semn ! Am glumit !
Andra continui sa sustin ca sunt mult prea multe, tine cont ca nu este nici un produs natural dar alegerea este ai ei ! Eu personal nu as lua, dar TU ?
Nu exista nici un medic sa ne spuna de fapt cate trebuie sa ia ??? Please ca nu vreau sa ma mai contrazic cu aceasta domnisoara Andra ! -
Draga hajnalka pe mine ma ajuta ceaiul ala chinezesc antiadipos(cutie verde). Beau seara o cana si dimineata ma "duc" la baie. Si sa mananci numai paine neagra sau graham si consuma multe fructe si legume. Oricum, daca persista iti sugerez sa te duci la medic. Nu vreau sa te sperii, dar,in cazul in care exista o cauza patologica poate fi periculos sa iei laxative.
-
in nici un caz nu iei 4-5 pastile de dulcolax ca ajungi la spital..nu e de glumit cu astea..am luat o data 1 pastila de dulcolax si pe lg faptul ca am avut dureri groaznice de burta nu am mai iesit din casa in ziua aia...am jurat ca nu mai iau...mananca multe mere si poti incerca si cu activia...chiar e bun
-
In fiecare dimineata inainte cu 30 de min de a manca sau chiar in loc de mic dejun: o cana de lapte batut cu 4-5-6 linguri de tarate alimentare(se gasesc la magazinele naturiste sau de panificatie). Se amesteca si se mananca simple.
Sau dimineata inainte de a manca un pahar mare de apa calda(nu foarte fierbinte) cu 1-2 lingurite de miere.
Laptele batut si mierea sa fie cumparate de la tarani din piata, cele din comert au tot felul de conservanti si aditivi. -
Draga,hajnalka
tu nu ai spus in mesajul tau ce medicamente sau ce ceaiuri laxative ai luat.Pe langa faptul ca esti constipata,,ce simptome mai ai?Cum e scanul?Sangerezi????Te simti slabita?Ce mananci tu intr-o zi obisnuita?Ce varsta ai?Tii cura/sau ai tinut ,de slabire?Ce varsta ai?E mult prea putin ce ai zis. -
Nu pot sa spun ca am abuzat de prea multe laxative.In primul rind vreau sa va spun ca am 22 de ani ,am terminat sc.de asistenti medicali.Ei bine o sa spuneti ca spre rusinea mea ca sunt asistenta nu ma pot trata.N-am vrut sa apelez la laxative,pt.ca nu e voie sa abuzezi de ele,pentru ca iti subtiaza intestinul gros.Credeam ca ma veti ajuta spunindu-mi ca alimente sa consum.In nici un caz sa nu beti ceai verde pt.ca desi e bun pt.slabit ,pt.constipatie nu e bun deloc.Am luat Dulcolax sau Stadalax dar o data la sapt. -sa nu incercati sa luati 4-5 odata!!!.am incercat sa iau boabe de mustar ,sa maninc iaurt, smintina,miere dar nimic.MA AJUTAU 2-3 ZILE,DUPA CARE REINCEPEA CONSTIPATIA.Dar n-o sa vina sa credeti dupa ce am citit mai multe carti de medicina naturista,am incercat ceaiul de LEURDA 2-3 ZILE PT.PURIFICARE,DUPA CARE AM BAUT SEARA O CANA CU CEAI DE MUSETEL!!!IN URMATOAREA SAPTAMINA IN FIECARE ZI AM AVUT SCAUN O DATA PE ZI .INCREDIBIL ,NU?SA INCERCATI SI VOI SI SA FITI SANATOASE!!!
-
Si eu m-am confruntat cu problema asta , dar am inceput un tratament naturist : in fiecare dimineata se ia o lingurita de garanule de polen + 1 lingurita miere + 1 iaurt mic.La inceput am fost sceptica, m-am cam uitat "urit" la medicul care l-a prescris, dar am 1 saptamina de cind l-am inceput si da rezultate.
Multa sanatate,
K -
am aceeasi problema ..eu sunt deja departe ..am ajuns sa fac eczematide de la constipatie....am incercat cu iaurt .miere si tot felul de ceaiuri ..dar dupa o perioada nu mai mergeau ...cred ca ceaiurile tb luate un timp ..facut pauza si apoi eventual reluate ...acum incerc cu tarate de grau ..amestec orice cu ele ..pare ciudat dat nu am alta alternativa.incercati sa scapati de alimente ce constipa..branza .mezeluri ...ce contin si conservanti in cantitati mari NU APELATI LA LAXATIVE ..PT CA SUNT IRITANTE.FAVORIZEAZA CONSTIPATIA SI CRESC RISC DE CANCER DE COLON IN TIMP,NU BETI CEAIURI PE BAZA DE CRUSIN PT CA SUNT SI ELE IRITANTE SI FAV APARITIA IN TIMP UNEI PARANEOPLAZII...totul este studiat ..ca sunt constipata de ani de zile ..si mai sunt si la medicina
-
Tratament impotriva constipatiei:
Iata cateva remedii naturiste pentru aceasta afectiune:
Seara se consuma iaurt cu 2 lingurite de tarate de grau si 1 lingurita de miere sau 1-2 lingurite de seminte de in cu putina apa. Este indicat sa se bea 2 litri si jumatate de lichide pe zi: ceai, compot, bauturi gazoase, suc de dovleac, suc de mere. Se bea, dimineata, pe stomacul gol, un pahar de apa calduta, iar seara, inainte de culcare, infuzie de seminte de marar - 40 gr. la 1 litru de apa. Se recomanda consumul de caise, cirese, smochine, mere, prune uscate puse seara la inmuiat in apa si mancate dimineata pe stomacul gol, pepene, masline, struguri. In plus: polen 30 gr pe zi timp de o luna de zile apoi 2 luni pauza; mers pe jos cel putin 1 ora zilnic; masaj abdominal care se executa cu mana, stand in pat, timp de 10-15 minute, dimineata si seara de la dreapta la stanga abdomenului. Se recomanda, de asemenea, acupunctura si presopunctura.
Eu am gasit pe site-ul 121.ro ceea ce scrie mai sus. Un medic a fost cel care a dat sfaturile. Sper sa va fie de folos.
O saptamana frumoasa tuturor!