Ajutoooor! Mancarimi in zona genitala!
-
11 Aug 2011, 12:090 0
Buna, am 13 ani si am de cateva zile [4-5] niste mancarimi in zona labiilor, pe interior. Menstruatia mi-a venit acum 2 luni prima oara. Mancarimile sunt si usturatoare uneori si am facut bai cu infuzie de galbenele si codita soricelului.. Nu stiu ce sa fac, mancarimile sunt insuportabile, aveti vreun remediu naturist? Mentionez ca nu am secretii urat mirositoare, decat una alba, laptoasa si abundenta. Va rog, ajutati-ma :((
Multumesc,
Sorina.
-
11 Aug 2011, 13:42Poate fi candidoza..spune-i mamei tale sa te duca a ginecolog,sa-ti dea un tratament..
-
21 Aug 2011, 21:37
Sorina1998 said:
Buna, am 13 ani si am de cateva zile [4-5] niste mancarimi in zona labiilor, pe interior. Menstruatia mi-a venit acum 2 luni prima oara. Mancarimile sunt si usturatoare uneori si am facut bai cu infuzie de galbenele si codita soricelului.. Nu stiu ce sa fac, mancarimile sunt insuportabile, aveti vreun remediu naturist? Mentionez ca nu am secretii urat mirositoare, decat una alba, laptoasa si abundenta. Va rog, ajutati-ma

Multumesc,
Sorina.
Cel mai probabil ai candidoza. este o infectie foarte frecventa. bacteria exista in corpul tau dar se inmulteste peste masura din diverse motive (cum ar fi modificari create de ciclu si de folosirea tampoanelor...). poti sa incerci un tratament cu polygynax. mie mi l-a recomandat doctorita pentru candida si a functionat. sanatate!
-
22 Aug 2011, 13:20Si eu cred ca-i candida.
Nu te speria, candida se face si daca iei tratament cu antibiotice, se schimba PH-ul intestinelor din cauza antibioticelor si candida infloreste in stomac, pe intestine si automat si in vagin. Chiar si gurita ta cred ca-i alba, uita-te dimineata pe limba si vezi daca-i alba...si acolo curatat bine cu apa cu bicarbonat, periat limba si curatat cu cantul unei linguri.
Bea mult kefir si iuart, iar pe viitor ia antibioticele cu kefir/ iaurt ori lapte batut si nu o sa mai ai probleme.
Ca sa scapi de usturimi spala-te cu apa calda cu bicarbonat dizolvat in ea, schimba rapid PH-ul si nu te mai ustura.