Dereglare menstruala!
-
9 Aug 2011, 18:110 0
Buna fetelor!
Cu ceva timp in urma am fost la mare. Si, desi eram in a 16 zi de la prima zi de mesnstruatie, adica in timpul ovulatiei, am avut sangerari slabe, ceva asemanator cu inceputul menstruatiei, de culoare maronie. A durat vreo 5 zile. Nu pot sa inteleg ce a fost asta! In mod normal menstra ar fi trebuit sa apara peste vreo 12-13 zile, si nu atunci. Eu presupun ca poate e legat de climatul marin care stiu ca poate influenta ciclul. Insa, poate e din cauza ca m-am bronzat topless? Stiam ca nu e bine ca nurii sa fie expusi la soare.
Please help, daca stie cineva?
-
11 Aug 2011, 08:27Climatul marin NU influenteaza ciclul menstrual!
Scurgerile maronii reprezinta resturi de cheaguri de sange eliminate cu greutate. cauzele pot fi multiple.ex. fibrom uterin, chisturi ovariene, metroanexite, cervicite, infectii, chiar sarcini extrauterine….
Mergi de urgenta la ginecolog!
Uite si aici un articol mai explicit:
http://www.i-medic.ro/sanatate-feminina/menstruatia/sangerarile-afara-menstruatiei
-
11 Aug 2011, 11:18buna fetelor, am si eu o problema... acum 4 luni am facut un avort spontan, iar urmatoarea luna mi-a venit menstruatia cu cheaguri, ceva normal zic eu...., insa urmatoarea luna, nu mi-a venit deloc menstruatia, iar acum am scurgeri maro si foarte putin,..
-
28 Sep 2011, 15:50consulta un medic ginecolog.
pt reglarea ciclului menstrual poti sa incerci un tratament naturist cu Femicur, 2 -3 luni sau pana se regleaza problema. la mine a avut efect. costa cam 30 ron si un flacon iti ajunge 1 luna (30 pastile, cate 1/zi). eu le-am descoperit la recomandarea medicului. au efect in in PMS.
eu stiam ca soarele e bun pt durerea de ovare (in caz de anexita). daca era sa ai probleme de la mare, cred ca ai fi avut daca era apa prea rece si raceai . -
29 Sep 2011, 21:16
Am intampinat si eu o problema de genul acesta dar la mine s-a manifestat in sensul ca am avut o perioada in care nu am avut partener , deci nici contact sexual , iar acum cand am gasit partenerul si am avut primul act sexual cu el am sangerat a 2 zi nu in acel moment dar timp de vreo 3 zile am avut asa o sangerare f redusa abia se cunostea maronie. Am fost la ginecolog chiar cu o luna inainte nu aveam nimic, am facut test Papanicolau si am clasa 2, nici macar vreo raceala mica n-am avut. Deci nu pricep care sa fie problema..cred ca nu am nimic la ovare sau mai stiu eu ce a fost mentionat mai sus. CE analize ma sfatuiti sa fac, o ecografie sau ce? Va multumesc si aveti grija de zonele voastre vulnerabile , bye.