Operatie nas lat
-
5 Aug 2011, 16:010 0
Buna, v-as fi foarte recunoscatoare daca mi-ati impartasi din experientele dumneavoastra. Am nasul lat, cu oase proeminente (dupa cum se vede din poza de profil). M-am gandit sa-mi fac o operatie la Timisoara, la d-ul dr. Bratu (eu locuiesc in Timisoara). Si-a mai facut cineva opertie la nas lat? Dr. mi-a spus ca va trebuie sa-mi fractureze oasele. Aveti recomandari de doctori la care sa ma duc? Pe internet, am vazut resultate foarte frumoase la nasurile cu cocoasa dar mai putin spectaculoase la nasurile late. Poate am eu asteptari prea mari? Parca mi-e un pic groaza de operatie, dar deja sunt atati ani de cand doresc sa mi-o fac. Din profil nasul e ok, problema e din fata. Va multumesc anticipat pentru sugestii.
Acest mesaj a fost editat de către dana_1986: 5 Aug 2011, 16:04 -
5 Aug 2011, 16:22ca sa-ti remodeleze nasul trebuie sa-ti sparga osul..altfel in cazul tau nu se poate...medici in timisoara nu stiu..in bucuresti ti-as putea recomanda daca te intereseaza...
-
5 Aug 2011, 21:31
Da, va rog mult, daca se poate. Daca cei din Bucuresti se pricep mai bine m-as duce si la Bucuresti. Inteleg ca la fiecare operatie sunt riscuri daca daca pot sa le minimalizez, as face-o. Nu vreau sa am un soc dupa operatie si sa descopar ca-mi sta rau. Mi-as pierde o mare parte din increderea in mine....
-
26 Aug 2011, 17:14Nasul si barbia sunt elemente importante ale fizionomiei unei persoane, insa cum nimeni nu e perfect, uneori avem nevoie de unele ajustari pentru a ne simti bine cu chipul nostru. Noroc ca frumusetea prin mentoplastie si rinoplastie exista, altfel prea multi oameni ar fi nefericiti!
Eu stiu un medic foarte bun pe care il gasesti atat in Galati, cat si in Bucuresti, probabil ca ai auzit deja de el. Calin Dobos se numeste. Iata si site-ul cu preturi si alte detalii: http://www.drdoboscalin.ro/despre-dr-dobos-calin. daca esti interesata. O prietena de-a mea si-a scos un tatuaj la el si a fost foarte multumita de colaborarea cu dansul.. Mult suucces -
30 Mar 2012, 15:27Pe dl. dr. Dobos il recomand si eu, am o prietena foarte buna care a avut aceeasi problema ca si tine. Ea s-a operat cam acum un an, la centrul medical Focus : http://centrulmedicalfocus.ro/servicii-medicale/servicii-centrul-medical-focus, clinica unde opereaza dansul. Sper sa iti rezolvi si tu problema