Raceala de ovare
-
5 Aug 2011, 09:400 0
Hei! In ultima perioada am destul timp liber si gatesc.Avand in vedere ca e vara iar bucataria se umple de abur si se incalzeste mai rau..am umblat in picioarele goale pe gresia rece.Am observat ca dupa incheierea menstruatiei(unde am eliminat si 2 cheaguri mari) am fost ok 2 zile si am inceput sa sangerez iar,dar de data asta am observat ca sangele era altfel decat cel de menstruatie,foarte ''curat'' daca pot spune asa(exact ca sangele care tasneste dupa ce te-ai taiat la mana).
Ginecoloaga mea imi este si o prietena foarte buna,la alt doctor mi-ar fi rusine sa merg.Momentan ea este in Turcia si nu ma poate consulta.Nu vreau sa merg in alta parte,m-as simti jenata si foarte prost.In plus,nu prea am incredere in doctori,ei trateaza cu antibiotice puternice si o amarata de raceala.
Daca ma puteti sfaturi,v-as fi recunoscatoare.Sunt destul de speriata.Nu ma doare nimic,mi-am cumparat un brau care sa imi tina mijlocul cald si beau ceaiuri in care pun extract de zmeura,mi-a zis mama ca nu poate decat sa ajute.Daca e vreo eva care a trecut prin asta,o rog sa ma ajute cu un sfat.Multumesc frumos!
-
5 Aug 2011, 11:01eu una nu as gandi asa pentru ca de la o raceala banala la ovare cum spui tu si netratata corespunzator poti sa fac o anexita cronica care nu se mai vindeca asa usor ,asa ca mergi frumos al doctor pentru un consult
-
6 Aug 2011, 09:56Nu cred ca este din cauza gresiei reci, posibil sa fie ceva mai vechi si acum sa fi fost declansat...dar un ginecolog ti-ar spune clar ce este, deci fugi la medic!