poate ..oare ...sa-l mai ajute cineva?

•  
    • 11 mesaje
    27 Dec 2004, 16:57
    0 0
    varul meu este imobilizat la pat.DE CE?
    nimeni nu stie.nici medici nu au gasit un raspuns. din vara si pana acum .. a ajuns de nu il mai recunoastem.nimeni nu stie ce are.pur si simplu nu mai are putere.este imobilizat la pat la numai 27 de ani.in nici o analiza nu iese nimic.
  •  
    • 106 mesaje
    27 Dec 2004, 17:43
    0 0
    Draga Byna,
    M-a impresionat foarte mult mesajul in legatura cu varul tau. Imi pare tare rau sa aud ca oameni tineri, frumosi si plini de viata au parte de asemenea tragedii. Insa am ajuns la concluzia ca este extrem de important optimismul, increderea ca totul va fi bine. Stiu ca sunt doar vorbe, dar am simtit nevoia sa ti le spun din suflet. Multa sanatate ii doresc varului tau si sunt convinsa ca alte"eve" iti vor da sfaturi mai concrete!
  •  
    • 11 mesaje
    28 Dec 2004, 13:38
    0 0
    multumesc pentru incurajare...avem nevoie de incurajari..mai ales ca suntem neputinciosi, nici macar nu stim cu ce ne luptam.
  •  
    • 11 mesaje
    28 Dec 2004, 13:41
    0 0
    am rugamintea...daca cineva a auzit sau a vazut cazuri asemanatoare...sa-mi dea daca se poate o idee, un fir de care sa ne agatam
  •  
    • 14 mesaje
    18 Mar 2005, 10:34
    0 0
    cu analizele nu faci nimic te rog sa faci orice sa ii faci RMN si ma tem sa nu ii gaseasca ca fetitei mele demielinizarea nervilor motori nu il mai amana
  •  
    • 14 mesaje
    18 Mar 2005, 10:35
    0 0
    nu mai intarzia incearca sa il ajuti asa cum ti-am spus orice timp trecut peste simtome le vindecati mai greu eu spun din suferinta mea sanatate multa ii doresc
  •  
    • 14 mesaje
    18 Mar 2005, 10:38
    0 0
    cere o trimitere de la medicul de familie catre spit. ELIAS sa ii faceti un RMN ai sa afli imediat ce sa intamplat cred ca are imunitatea 0 si ii afecteaza muschii sistemul motor bafta nu mai intarzia
  •  
    • 1131 mesaje
    18 Mar 2005, 10:59
    0 0
    Trebuie sa consultati alti medici, pana cand dati de capat acestei povesti. Nu se poate sa nu ii stie pune un diagnostic!
    Nu va dati batuti!

Poate daca nu reusiti aici, ar trebui sa incercati chiar in strainatate. Daca nu aveti bani, poate prin Crucea Rosie sau ceva fundatie.

Asteptam vesti de la tine.