Cotraceptia
-
4 Aug 2011, 13:270 0
Buna, am 17 ani si iubitul meu are 19...eu sunt virgina, el nu este...vrea sa facem dragoste! Eu sunt pregatita dar el tot insista sa o facem fara prezervativ pt ca la dezvirginare el se rupe...sincer nu stiu, nu am mai auzit de asa ceva asa ca va rog sa ma luminati si pe mine :))...sa il cred sau nu! Chiar e adevarat....????
-
4 Aug 2011, 15:19,eu nu mi-am dorit sa nu mai fiu virgina dar vad ca fetele isi doresc asta,
-
4 Aug 2011, 21:52Daca nu ti doresti nu o faci simplu!!!!cel mai mult urasc oamenii insistenti.daca te vrea crede ma te asteapta pana vei fi pregatita si nu ar mai insista atata si ar tine cont si de ceea ce vrei tu ca doar te iubeste nuuuuuuuu??nu te simti pregatita nu o faci astepti....pana simti tu ca esti pregatita si esti sigura pe sentimentele tale....nu esti sigura de ceea ce simti si nu vrea sa te astepte treci mai departe, nu se opreste lumea la respectivul.....stii prima oara se presupune ca ar trebui sa fie ceva frumos ceva ce si doresc ambii parteneri nu hai sa o facem sa fie facuta!
-
5 Aug 2011, 00:03Ce a intrebat fata si ce ii raspundeti voi...
Da, se poate rupe, pentru ca nu e tot timpul lubrifiere, chiar daca esti foarte excitata s-ar putea sa simti durere si disconfort, in consecinta scade lubrifierea.
Prezervativul se poate rupe din cauza frecarii respective, dar nu e un motiv suficient de bun sa nu va protejati.
Sfatul meu este sa cumparati ceva lubrifiant, sa folositi prezervativ si tehnica pasilor marunti... putin cate putin, in zile diferite, nu trebuie sa se produca dezvirginarea intr-o seara, o data si gata.
-
5 Aug 2011, 07:45
Malina_332 said:
,eu nu mi-am dorit sa nu mai fiu virgina dar vad ca fetele isi doresc asta,iar fata raspunde :tocmai ca nu mi doresc el insista, incercam si eu sa i explic ca si ea trebuie sa si doreasca lucrul asta......