Durerile menstruale

•  
    • 3 mesaje
    28 Iul 2011, 23:53
    0 0

eaBuna,Evelor!Sunt Alina si am 23 de ani.Inca din adolescenta ma confrunt,in timpul menstruatiei,cu dureri (stiti ce fel de dureri si unde sunt localizate) si stari de voma.Dupa nenumarate vizite,controale si analize pe la tot felul de medici nu mi s-a depistat nimic ci peste tot mi s-a spus ca e ceva normal si nu tuturor femeilor le dispar aceste simptome dupa perioada adolescentei,inceperea vietii sexuale sau nastere.Fiecare organism se dezvolta in felul sau.Se pare ca peste tot, ,,leacul'', atat pentru reglare (pt ca uneori am si o menstruatie abundenta) cat si pt diminuar sau chiar disparitia durerilor era acela de a administra anticonceptionale,ceea ce eu am refuzat sa iau desi poate m-ar fi ajutat si acum nu va mai scriam aici despre problema mea.Cu ce ma ,,incurca'' pe mine durerile astea menstruale?Pai...nu-mi mai pot face treburile casnice zilnice in prima si chiar a doua zi pt ca,efectiv,zac in pat.Mai am si pe bebe David care a inceput sa mearga si trebuie supravegheat,dar eu pur si simplu zilele alea sunt ca o leguma.Noroc cu mami si cu mama-soacra!Fara ele nu stiu ce m-as fi facut!Si acum revenind la problemuta,as vrea si eu din exeprienta voastra proprie sa-mi spuneti vreo metoda pt a putea scapa definitiv sau cel putin pt a le diminua (analgezicele si metoclopramidul pt greturi,deja,s-au cam saturat de mine si nu prea ma mai ajuta) sau vreun tratament naturist pt ca unul pe baza de antibiotice nu se poate administra asa dupa ureche.

•  
    • 1166 mesaje
    29 Iul 2011, 08:05
    0 0
    am suferit toata viata ca si tine..m-am tratat cu tot ce am auzit...am fost pe la toti medicii posibili...fiind sanatoasa tun nu au avut ce sa trateze si mi-au spus..asta e! esti ghinionista! nu pot sa-ti dau decat analgezice impotriva durerii...si uite asa luam eu cate o folie de Saridon pe luna pana cand am inceput sa iau contraceptive...acum nici nu mai simt cand imi vine... in schimb cand mai fac cate o pauza de 2-3 luni am aceleasi dureri insuportabile...
  •  
    • 4503 mesaje
    29 Iul 2011, 09:26
    0 0
    nu mai fi asa ferma anti anticonceptionale orale
    au evoluat foarte mult, au aparut cu concentratie hormonala scazuta cu protectie hepatica si cred ca daca mergi la un medic ginecolog si faci analizele necesare iti va recomanda ce-i mai bine pt tine
    lasa prejudecatile vei scapa astfel de acele zile cumplite din fiecare luna
  •  
    • 500 mesaje
    29 Iul 2011, 12:35
    0 0
    si eu sufar de aceasi problema insa am descoprit aulin acu 2 ani sa zicem si imi merge bien de la el dar tot zac in pat 2 zile alba la fata ca varul dar macar sunt durerile suportabile . ma mira faptul ca ai un copil si totusi mai ai dureriel astea .....nu stiu ce sa zic. incearca aulin plicuri la dureri
  •  
    • 3 mesaje
    29 Iul 2011, 15:20
    0 0
    Onutta,si eu speram ca dupa nastere sa scap de ele!Dar uite ca n-a fost asa!Cum a zis si Heba,ca ii spuneau medicii,sunt ghinionista!
  •  
    • 9 mesaje
    29 Iul 2011, 20:01
    0 0
    Intreadevar, administrarea anticonceptionalelor duc la inlaturarea durerilor menstruale, si vb din propria experienta. Insa, cum ai spus si tu fiecare organism e diferit si reactioneaza altfel.
    Eu acum am incetat am mai lua, si ma confrunt cu dureri, dar nu asa de insuportabile, oricum se manifesta numai in prima zi, primele ore, iar cu un nospa rezolv problema complet.
  •  
    • 41 mesaje
    28 Sep 2011, 16:07
    0 0
    anticonceptionalele nu inlatura durerea sau nu intotdeauna. eu am continuat sa am dureri si dupa ce am luat anticonceptionale.

pt calmare rapida poti sa iei diclofenac (supozitoare).

cum am mai spus si in alta parte, pt o menstruatie regulata si fara dureri , fa un tratament mai lung cu Femicur, sun pastile obtinute din plante , nu pe baza de hormoni, deci nu ai de ce sa te temi de efectele secundare ale acestora. 1 capsula /zi timp de o luna, 2, 3 cat ai nevoie pana se regleaza organismul.
    la mine a mers